3-istuttavat sohvat

Yhdistä mukavuus ja tila – kauniit 3-istuttavat sohvat tarjoavat tilaa rentoutumiseen ja yhteisiin hetkiin. Valitse suosikkisi viihtyisään kotiin!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (3)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 100 tuotetta

Nahkasohvat ja kangassohvat kolmelle

3-istuttavat sohvat täydentävät kodin sisustuksen! Kolmen istuttava sohva tarjoaa mukavasti istumatilaa suuremmallekin joukolle, ja sohvan kaveriksi on helppo yhdistää esimerkiksi 2-istuttava sohva tai nojatuoli. Kolmen istuttava sohva on ulkomitoiltaan tavallisesti yli 200 cm leveä, ja sohvan leveys riippuu useimmiten käsinojien paksuudesta. Osassa 3-istuttavia sohvia on istuintyyny ja selkätyyny jokaiselle istujalle erikseen, kun taas osassa malleja pehmusteet ovat yhteneväiset.

Olennaisinta 3-istuttavan sohvan valinnassa on muistaa sohvan käyttötarkoitus. Kolmen istuttavaa sohvaa valitessa kannattaa pohtia millaiseen tilaan sohva tulee, millaiseen käyttötarkoitukseen ja millaisille käyttäjille. Esimerkiksi lapsiperheelle kannattaa hankkia helppohoitoinen, mahdollisesti irrotettava kangas, kun taas aikuiseen kotiin sopii hieman herkempikin kangas, joka kulutus ei ole niin suurta.

Sohvan hankinnassa toinen tärkeä seikka on sohvan istuinmukavuus. Kiinteällä kylmävaahdolla täytetty sohva on jämäkkä istua ja säilyttää kauniin muotonsa pitkään. Höyhentäytteinen sohva puolestaan on erittäin mukava, mutta vaatii sohvatyynyjen säännöllistä pöyhimistä. Memory Foam -täyte saattaa olla paras ratkaisu silloin, kun sohvalta vaaditaan sekä pehmeyttä että helppohoitoisuutta.

Nahkasohvat ja kangassohvat helposti parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on sohvia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Kruunukalusteen laadukkaimpia sohvavalmistajia ovat Furninova, Bröderna Anderssons, ByNiemi, Pohjanmaan Kaluste, Honkanen sekä tietenkin Natuzzi ja Natuzzi Editions. Myös oma KruunuDesign-brändimme alta löytyvät niin 2-istuttavat sohvat, 3-istuttavat sohvat, kulmasohvat kuin divaanisohvat jokaiseen tilaan ja makuun. Tarjoamme sekä kangasverhoillut sohvat kiinteällä tai irrotettavalla verhoilulla samoin kuin laadukkaat nahkaverhoillut sohvat.

Verkkokaupasta on ostettavissa 3-istuttavat sohvat valikoiduilla verhoiluvaihtoehdoilla. Lisää verhoiluvaihtoehtoja on nähtävillä ja ostettavissa myymälöistämme samoin kuin eri istuinpehmeydet ja jalkavaihtoehdot.

Kannattaa tutustua myös 2-istuttaviin sohviimme, kulmasohviimme, divaanisohviimme sekä vuodesohviimme.

Jos siis et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa tulla pistäytymään myymälässä. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet sopivalla verhoilulla.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top