Ledvalot ja spotit

Valaise energiatehokkaasti ja tyylikkäästi ledeillä ja spoteilla. Monipuoliset LED-valot ja spotit tarjoavat kirkasta valoa ja modernia ilmettä energiatehokkaasti.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (18 kpl)

Ledvalot ja spotit tuovat tarkan ja kirkkaan valon

Ledvalot ja spottivalaisimet ovat oivallinen apu ahkeralle lukijalle ja pikkutarkan työn tekijälle. Led valot ovat erittäin kirkkaita mutta samalla energiatehokkaita, joten led valaisimien käyttö ei juuri talouden sähkölaskussa näy. Parhaimmillaan led valaisimen polttimo kestää vuosia, ja vaikka polttimo on usein hieman tavallista polttimoa hintavampi, led valaisin maksaa itsensä takaisin pidentyneenä käyttöikänä. Spottivalaisimet puolestaan sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen, työhuoneeseen tai oleskelutiloihin, joissa tarvitaan kirkasta valoa työskentelyä helpottamaan.

Spottivalaisin tai kohdevalaisin on näppärä apuväline työhön kuin työhön, sillä käännettävä kohdevalaisin auttaa keskittymään niin paperitöihin kuin vaikkapa käsitöihin. Laadukkaan spottivalaisimen ansiosta työskentely sujuu kuin tanssi, sillä spottivalaisin valaisee tehokkaasti kodin pimeimmänkin nurkan. Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima niin seinävalaisimia, lattiavalaisimia kuin pöytävalaisimia spottiominaisuudella ja kääntyvällä rungolla varustettuna.

Led valaisin on energiatehokas ja pitkäikäinen ratkaisu niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Led valot ovat erittäin pitkäikäisiä, joten led valaisimen huoltoväli on erittäin pitkä ja huoltaminen vaivatonta. Led valaisin on nykyisin ehdottomasti suosituin ratkaisu kodin valaistukseen juuri energiatehokkuutensa ansiosta.

Ledvalot ja spotit nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Olemme koostaneet verkkokauppaamme laadukkaat led valaisimet ja spottivalaisimet. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi helposti netistä! Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupassamme on tarjolla kattava valikoima led valaisimia ja spottivalaisimia kotiin ja toimistoon. Tarjoamme laadukkaat led valot ja spottivalaisimet kotimaisilta ja ulkomaisilta laatubrändeiltä.

Jo klassikon asemaan noussut Secto Design ihastuttaa pelkistetyillä puusta valmistetuilla valaisimillaan. Useimmissa Secto Designin valaisimissa on led-polttimo, joten Secto Designin valaisimet ovat paitsi kauniita myös kotimaisia ja energiatehokkaita.

Toinen kotimainen valaisinten suunnittelija ja valmistuttaja on Valaisin Grönlund. Valaisin Grönlundin valaisimet ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja leikittelevät materiaaleilla ja väreillä. Valaisin Grönlundin valaisinten paras puoli on se, että ne muuntuvat helposti osaksi niin modernia kuin perinteistä sisustusta, ja siksi Valaisin Grönlundin mallisto kasvattaa suosiotaan koko ajan.

Kotimaisten toimittajien tuotteiden ohella verkkokaupastamme löytyy oman KruunuDesign-brändimme tuotteita.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkosivuilta sitä mitä etsit, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissä on runsaasti esillä ja tilattavissa lisää tuotteita eri valmistajilta, ja myymälöiden asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top