Ruokapöydän jatkopalat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (22 kpl)

Ruokapöydän jatkopala tuo lisätilaa

Ruokapöydän jatkopala on näppärä tapa luoda pöydälle lisäpituutta ja sitä myöten lisätilaa vierille, ystäville, tutuille ja perheenjäsenille. Ruokapöydän jatkopala antaa pöydälle lisäpituutta jopa yli metrin, sillä useimmiten ruokapöydän jatkopala on kiinnitettävissä molempiin päihin pöytää. Yhdellä ruokapöydän jatkopalalla syntyy lisäpaikkoja yksi molemmin puolin pöytää, ja kahdella jatkopalalla on ruokailutila jopa neljälle uudelle ihmiselle.

Verkkokaupassamme on tarjolla monipuolinen valikoima yhteensopivia ruokapöydän jatkopaloja eri valmistajilta. Esimerkiksi Rowicon valikoimissa on runsaasti jatkettavia pöytiä, ja kaikkiin malleihin löytyy yhteensopiva jatkopala tuotteesta riippuen.

Pöytämallin mukaisesti jatkopala on kiinnitettävissä joko pöydän päähän tai lisättävissä pöydän keskelle. Useimmiten suorakaiteen muotoisissa jatkettavissa pöydissä palat liitetään pöydän päähän, kun taas pyöreissä pöydissä jatkopala lisätään useimmiten pöydän keskelle. Osassa jatkettavissa pöydistä hintaan sisältyy yksi jatkopala, ja lisäjatkopalan voi ostaa myöhemmin erikseen tarvittaessa. Varmistathan, että valitsemasi ruokapöydän jatkopala on yhteensopiva pöytäsi kanssa.

Ruokapöydät ja jatkopalat parhailta brändeiltä

Verkkokauppamme jatkettavat ruokapöydät löydät täältä. Valikoimissamme on jatkettavia pöytiä eturivin valmistajilta, joihin kuuluvat muun muassa Rowico, Skovby ja Bodahl Møbler. Lisäksi tarjoamme jatkettavia pöytiä myös oman KruunuDesign-brändimme valikoimissa, ja niihin yhteensopivat ruokapöydän jatkopalat sisältyvät pöydän hintaan.

Jatkettava ruokapöytä tuo tilaan runsaasti uusia mahdollisuuksia, sillä jatkettavan ruokapöydän ansiosta tilan käyttö ja käyttötarkoitus muuntuvat tarpeen mukaan. Jatkopalan käyttömekanismi vaihtelee valmistajittain, ja esimerkiksi Skovbyn jatkettavissa ruokapöydissä käyttömekanismit on hiottu huippuunsa – jatkopalan saa helposti esiin ja taas piiloon nerokkaan mekanismin ansiosta, eikä jatkopalan käyttö vaadi suurta lihasvoimaa. Rowicon jatkettavat ruokapöydät puolestaan ovat kauniita, perinteisiä ja kestäviä.

Ruokapöydän jatkopalat verkkokaupasta ja myymälöistä

Verkkokauppavalikoiman lisäksi myymälöissämme on runsaasti jatkettavia ruokapöytiä sekä pöytien jatkopaloja myös muiden valmistajien valikoimissa. Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupan valikoimista, ei siis hätää! Saatavuuden varmistamiseksi kannattaa pistäytyä suoraan myymälässä tai kysyä tuotetta verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top