Matot

Syysale jopa-25 %Syysale jopa-25 %

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 43 tuotetta

Matot ovat oivat keino muokata kodin ilmettä, akustiikkaa ja ilmettä helposti. Laadukas matto on oikein huollettuna myös kestävä valinta, joka säilyy hyväkuntoisena pitkään. Hillityt värit ja kuviot ovat ajaton valinta, mutta valikoimastamme löytyy myös rohkeita värejä, kuvioita ja tekstuureja piristämään sisustusta. Koko valikoimamme on laaja ja kattaa niin käytävämatot, pyöreät matot kuin isot olohuoneen matot.

Tutustu mallistoomme ja valitse omasi! Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Tutustu myös eri materiaalivaihtoehtoihin, kuten villamattoihin, ja löydä oman kotisi elämään sopivin matto! Valikoimassamme on laadukkaat ja kauniit VM Carpetin, Laleen ja Furninovan matot.

VM Carpetin matot ovat suomalaisen designin ystävän valinta, sillä kaikki VM Carpetin matot valmistetaan omalla tehtaalla Karvalassa, ja osa tuotteista on merkitty Avainlipulla. VM Carpetin suosituimmat matot kuten esimerkiksi iki-ihana Hattara-matto sekä jatkuvasti suosiota kasvattava Kide-matto tekevät kodistasi kodin!

Furninovan matoissa puolestaan on käytetty luonnonmukaisia materiaaleja, joten ne ovat herkkien värimaailmojen ja harmonisen sisustuksen ystävän valinta. Laleen matot ovat ylellisen pehmeitä ja upottavia, ja niitä pehmeämpiä ei keneltäkään muulta valmistajalta takuulla löydy!

Verkkokaupastamme on ostettavissa kaikki pyöreät matot, nukkamatot, paperinarumatot, puuvillamatot, silkkimatot, sisalmatot, villamatot ja viskoosimatot sekä valikoima muita mattoja.

Olemme koonneet valikoimaamme parhaat palat laajasta tarjonnasta, ja mikäli et löydä sopivaa mallia, kokoa tai väriä, ole yhteydessä myymäläämme – ammattitaitoiset myyjämme sekä sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan juuri makuusi sopivan maton. Myymälöistä on ostettavissa myös mittatilauskokoja.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös