Työpöydät

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (12 kpl)

Työpöydät tarjoavat paitsi työskentelytilaa myös ergonomiaa näyttöpäätteen ääressä työskentelevälle. Työpöytä on pitkän ajan hankinta, joten työpöytä kannattaa valita ajan kanssa ja huolella. Koululaiselle laatikollinen kirjoituspöytä voi olla järkevä hankinta, kun taas ammattilaisen tarpeisiin voi paras vaihtoehto olla säädettävä sähköpöytä tai tietokonepöytä. Monitoimipöytä puolestaan taipuu erilaisiin tarpeisiin ja tarjoaa säilytystilaa tarvikkeiden ja paperien säilyttämiseen. Työpöydän tärkein ominaisuus on, että palvelee käyttäjänsä tarpeita.

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Laadukas työpöytä takaa mukavan työskentelytilan paperitöille. Tyylikäs kirjoituspöytä on ilo silmälle ja täydentää sisustusta. Säädettävä sähköpöytä puolestaan on ehdottomasti paras ratkaisu sinulle, joka työskentelet päivittäin tietokoneella useita tunteja. Sähköpöydän korkeutta voi säätää vapaasti seisoma- ja istumakorkeudelle, joten työskentelyasento säilyy hyvänä pitkin päivää ja ehkäisee niska- ja hartiaseudun ongelmien syntymistä.

Sähköpöydän ja tietokonepöydän pariksi tarjoamme säädettävät työtuolit ja satulatuolit. Saatavilla on työjakkaroita, satulatuoleja sekä pyöriviä työtuoleja, joista voi valita juuri itselle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Tarjoamme kauniin, laadukkaan ja käytännöllisen valikoiman erilaisia työpöytiä laatuvalmistajilta, joihin kuuluvat kotimaiset Hiipakka ja Leo-Matti Ojala sekä pohjoismaiset Skovby ja Rowico. Lisäksi työpöytiä löytyy oman KruunuDesign-brändimme alta.

Työpöydän – kuten muidenkin pöytien – valinnassa kannattaa esteettisten makumieltymyksien ohella muistaa ennen kaikkea käyttötarkoitus. Jos työpöytä tulee puhtaasti toimistokäyttöön, pöydän toiminnalliset ominaisuudet ovat ehdottomasti tärkein valintaan vaikuttava kriteeri. Jos taas pöytä on osa kodin sisustusta, toimintojen lisäksi kannattaa pitää mielessä materiaalit, joista pöytä on valmistettu samoin kuin visuaalinen yleisilme värimaailmoineen. Mikäli hankinnassa on tietokonepöytä, on työpöydässä hyvä olla tarvittavat aukot johtojen piilottamiseen.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa tulla käymään myymälässä. Myymälöissämme on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää valikoimaa, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös