Puuvillamatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (11 kpl)

Kestävä puuvillamatto on helppo pitää puhtaana

Puuvillamatot ovat luonnonmukainen, helppohoitoinen ja kestävä valinta kotiin. Kevyt ja helppohoitoinen puuvillamatto tuo kotiin tunnelmaa, ilmavuutta ja henkäyksen suomalaista mielenmaisemaa. Puuvillamatto sopii loistavasti esimerkiksi keittiöön sekä eteistiloihin, sillä se on helppo imuroida ja ravistaa puhtaaksi pikkuroskista, hiekasta ja kivistä.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja luo kotiisi keveyttä ja raikkautta kauniin sävyisillä puuvillamatoilla. Tarjoamme tyylikkäät, laadukkaat, kauniit ja kestävät puuvillamatot jokaiseen kotiin helposti suoraan verkkokaupasta.

Kauniit puuvillamatot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupassamme on esillä ja ostettavissa valikoima laadukkaita, kestäviä ja kauniita puuvillamattoja eturivin mattovalmistajilta. Kotimainen VM Carpet on ehdottomasti suomalaisten tehtaiden kärkinimi, ja VM Carpetin mattojen suosio kasvaa kasvamistaan. VM Carpetin puuvillamatto on kotimainen, äärimmäisen laadukas valinta, ja kotimaisuusasteen merkiksi VM Carpetin puuvillamatot ovat saanet Avainlippu-sertifikaatin.

Tanskalainen Linie Design suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia puuvillamattoja, joissa yhdistyvät skandinaavinen estetiikka ja perinteinen käsityötaito. Linie Design -matot suunnitellaan Pohjoismaissa ja valmistetaan Intiassa, jossa sukupolvien aikana hankittu kudontataito tuo mattoihin laatua, tyyliä ja kestävyyttä. Linie Design -puuvillamatot ovat yhdistelmä modernia designia, laadukkaita raaka-aineita ja perinteistä käsityötaitoa.

Kotimainen Roots Living keskittyy toiminnassaan sosiaalisen ja ympäristövastuun kantamiseen. Kaikki Roots Living -puuvillamatot  suunnitellaan kotimassa ja kudotaan Intiassa paikallisten käsityötaitoa kunnioittaen. Roots Livingin johtoajatuksena on kantaa sosiaalinen vastuu läpi koko ketjun, ja siksi osa tuotoista sijoitetaan paikallisen koulun tukemiseen.

Puuvillamaton hoito

Puuvillamatto on helppohoitoinen valinta. Puuvillamaton huoltoon riittää säännöllinen imurointi, ja maton voi myös tuulettaa ulkona esimerkiksi tuuletusparvekkeella tai -telineellä. Puuvillamattoon syntyneet tarhat voi puhdistaa kevyesti kostutetulla liinalla, mutta hiutumisen ja nukkautumisen ehkäisemiseksi maton pintaa ei kuitenkaan kannata hangata voimakkaasti.

Tiukassa istuvien tahrojen ja jälkien poistamiseksi suosittelemme käyttämään puuvillamaton ammattimaisessa tasovesipesussa max. 30°C . Puhdistuksessa voi käyttää mietoa hienopesuaineliuosta, ja ylimääräisen veden voi poistaa esimerkiksi telapuristimella. Matto suositellaan kuivattavan ilmavasti tasossa, eikä mattoa saa taittaa.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli ei löydä verkkokaupasta mieleistäsi tuotetta, suosittelemme olemaan yhteydessä myymälään. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta palvelee muun muassa mittatilaustuotteiden tilaamisessa sekä muissa erityistarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top