Puuvillamatot

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (6 kpl)

Puuvillamatot ovat luonnonmukainen, helppohoitoinen ja kestävä valinta kotiin. Kevyt ja helppohoitoinen puuvillamatto tuo kotiin tunnelmaa, ilmavuutta ja henkäyksen suomalaista mielenmaisemaa. Puuvillamatto sopii loistavasti esimerkiksi keittiöön sekä eteistiloihin, sillä se on helppo imuroida ja ravistaa puhtaaksi pikkuroskista, hiekasta ja kivistä.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja luo kotiisi keveyttä ja raikkautta kauniin sävyisillä puuvillamatoilla. Tarjoamme tyylikkäät, laadukkaat, kauniit ja kestävät puuvillamatot jokaiseen kotiin helposti suoraan verkkokaupasta. Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupassamme on esillä ja ostettavissa valikoima laadukkaita, kestäviä ja kauniita puuvillamattoja eturivin mattovalmistajilta. Kotimainen VM Carpet on ehdottomasti suomalaisten tehtaiden kärkinimi, ja VM Carpetin mattojen suosio kasvaa kasvamistaan. VM Carpetin puuvillamatto on kotimainen, äärimmäisen laadukas valinta, ja kotimaisuusasteen merkiksi VM Carpetin puuvillamatot ovat saanet Avainlippu-sertifikaatin.

Puuvillamatto on helppohoitoinen valinta. Puuvillamaton huoltoon riittää säännöllinen imurointi, ja maton voi myös tuulettaa ulkona esimerkiksi tuuletusparvekkeella tai -telineellä. Puuvillamattoon syntyneet tarhat voi puhdistaa kevyesti kostutetulla liinalla, mutta hiutumisen ja nukkautumisen ehkäisemiseksi maton pintaa ei kuitenkaan kannata hangata voimakkaasti.

Tiukassa istuvien tahrojen ja jälkien poistamiseksi suosittelemme käyttämään puuvillamaton ammattimaisessa tasovesipesussa max. 30°C . Puhdistuksessa voi käyttää mietoa hienopesuaineliuosta, ja ylimääräisen veden voi poistaa esimerkiksi telapuristimella. Matto suositellaan kuivattavan ilmavasti tasossa, eikä mattoa saa taittaa.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli ei löydä verkkokaupasta mieleistäsi tuotetta, suosittelemme olemaan yhteydessä myymälään. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta palvelee muun muassa mittatilaustuotteiden tilaamisessa sekä muissa erityistarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top