Outlet

Tule käymään – myymälöissä on paljon outlet-huonekaluja, jotka eivät ole ehtineet vielä tänne!
Outlet-huonekalut myymälöistämme jopa -50 %. Sohvat, ruokailuryhmät ja muita myymälämalleja edullisin poistohinnoin! Joukossa huippulaadukkaita tuotteita eturivin valmistajilta.
Huomaathan, että Outlet-huonekalut ovat ostettavissa ainoastaan siitä myymälästä, missä ne sijaitsevat. Myymälästä ostettuihin tuotteisiin pätevät myymäläkaupan toimitus- ja maksuehdot.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(3)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 135 tuotetta

Osta outlet-huonekalut omaksi myymälästä

Päivitämme myymälämallien valikoimaa säännöllisesti ja poistamme hyväkuntoisia malleja uusien tieltä. Tässä on sinun tilaisuutesi löytää nahkasohva, pöytä, tuolit tai kenties kokonainen ruokailuryhmä huippuedullisesti outlet-hintaan!

Myymälämallit ovat yksittäiskappaleita ja ostettavissa vain siitä myymälästä missä kyseinen tuote sijaitsee. Malleja myydään jatkuvasti, joten kannattaa aina olla yhteydessä myymälään tuotteen saatavuuden varmistamiseksi.

Tuotteen saa myymälästä heti mukaan ja tarvittaessa autamme järjestämään ostoksellesi kuljetuksen.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top