Outlet

Outlet-tuotteet myymälöistämme jopa -50 %.
Sohvat, ruokailuryhmät ja muita myymälämalleja edullisin poistohinnoin! Joukossa huippulaadukkaita tuotteita eturivin valmistajilta.
Huomaathan, että Outlet-tuotteet ovat ostettavissa ainoastaan siitä myymälästä, missä ne sijaitsevat. Verkossa ei ole esillä kaikkia Outlet-kalusteita. Myymälästä ostettuihin tuotteisiin pätevät myymäläkaupan toimitus- ja maksuehdot.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 176 tuotetta

Osta outlet-tuotteet omaksi myymälästä

Päivitämme myymälämallien valikoimaa säännöllisesti ja poistamme hyväkuntoisia malleja uusien tieltä. Tässä on sinun tilaisuutesi löytää nahkasohva, pöytä, tuolit tai kenties kokonainen ruokailuryhmä huippuedullisesti outlet-hintaan!

Myymälämallit ovat yksittäiskappaleita ja ostettavissa vain siitä myymälästä missä kyseinen tuote sijaitsee. Malleja myydään jatkuvasti, joten kannattaa aina olla yhteydessä myymälään tuotteen saatavuuden varmistamiseksi.

Tuotteen saa myymälästä heti mukaan ja tarvittaessa autamme järjestämään ostoksellesi kuljetuksen.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top