Puutarhan ruokailuryhmät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (10 kpl)

Puutarhan ruokailuryhmä juuri sinulle sopivassa koossa, parhaista materiaaleista

Ulkoruokailu on ehkä ihanin tapa nauttia kesästä! Puutarhan ruokailuryhmä kannattaa valita harkiten ja tunteella. Materiaaleja tunnustelemalla ja käyttötarkoitusta pohtimalla löydät ulkokalusteet, joihin voit olla tyytyväinen monta kesää.

Pyöreä puutarhapöytä, kevyt ulkotuoli

Käytännöllisyys on valttia! Löydät meiltä niin Turin-sarjan kokoontaitettavat kokotiikkiset ulkopöydät ja ulkotuolit kuin kevyet, alumiinirunkoiset, pinottavat tuolit. Käytännöllisyys ei tarkoita heppoisuutta. Valikoimamme puutarhakalusteet, terassipöydät ja tuolit kestävät säätä ja käyttöä.

Brafab, Cane-line ja KruunuDesign ja monta muuta – huippubrändit kestävät aikaa

Ajattomuus on avainsana silloin, kun haluat panostaa kestävyyteen niin käytön kuin tyylinkin osalta. Olemme valinneet KruunuDesign-valikoimaamme juuri meidän asiakkaillemme sopivat puutarhakalusteet, jotka pysyvät tyylikkäinä kaudesta toiseen.

Brafab ja Cane-line ovat ottaneet paikkansa eturivin brändeinä, joiden valikoimasta löytyvät kaikki eväät täydelliseen kesään: ulkosohvat, aurinkovarjot, ulkopöydät, terassille sopivat tuolit ja paljon muuta.

Vuodesta toiseen suosikkina pysyttelevä ByNiemi valmistaa puutarhan ruokailuryhmät, ulkosohvat, ulkosohvaryhmät ja muut tarpeelliset ulkokalusteet vuosikymmenien kokemuksella.

Puutarhakalusteet nopealla toimituksella helposti kotiin

Toimitamme suuren valikoiman puutarhakalusteita heti varastosta nopealla ja sujuvalla toimituksella 3–7 päivässä. Tutustu aina edullisiin varastotuotteisiimme, ihastu ja tilaa!

Mikäli verkkokaupassamme ei ollut suosikkituotettasi, voit tilata kaikkien edustamiemme brändien ihanuudet helposti myymälöistämme.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top