Puutarhatuolit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(21)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 57 tuotetta

Terassituolit, puutarhatuolit, parveketuolit ja ulkotuolit nopealla toimituksella helposti

Tarjoamme terassituolit, puutarhatuolit, parveketuolit ja ulkotuolit sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Kaunis ja tunnelmallinen kesäpiha syntyy huolella valituista puutarhakalusteista, ystävistä, perheestä ja yhteisestä ajasta. Lisänautintoa kesäpäivään tuovat aurinkotuolit, ulkokeinut sekä puutarhapenkit, joille voi istahtaa lepuuttamaan jalkoja.

Puutarhatuolit ja ulkotuolit parhailta brändeiltä

Olemme koostaneet verkkokauppaamme valikoimaan tyylikkäitä ja kestäviä puutarhatuoleja, parveketuoleja ja ulkotuoleja laatubrändeiltä. Kesäkalusteiden toimittajiimme kuuluvat ruotsalaiset Brafab ja Artwood, tanskalainen Cane-line sekä kotimainen ByNiemi. Sen lisäksi olemme koonneet oman KruunuDesign-brändimme alle monipuolisen valikoiman sekä erilaisia puutarhatuoleja että muita puutarhakalusteita.

Valikoimamme kattaa  perinteiset alumiiniset ulkotuolit, tiikkiset taittotuolit samoin kuin kestävät polyrottinkituolit. Tarjolla on myös kevyitä parveketuoleja, jotka on helppo taittaa talteen talven tullen.

Kruunukaluste on tunnettu korkeasta laadusta ja tyylistä, ja tätä kaikkea edustaa parhaimmillaan tanskalainen Cane-line. Cane-linen erityisyys piilee siinä, että tuotteet ovat paitsi äärimmäisen hienostuneita myös parhaista mahdollisista materiaaleista valmistettuja. Cane-line panostaa aikaa ja vaivaa sekä materiaalien että designin kehittämiseen ja on innovatiivisuudessaan ehdottomasti puutarhakalustetrendien edelläkävijä.

Ruotsalainen Brafab kuuluu Kruunukalusteen vakiotoimittajiin, sillä Brafabin mallisto miellyttää pohjoismaisten kesäpihojen sisustajia sekä värimaailman että muotokielen osalta. Brafabin valikoimista löytyy puutarhatuolien ja parveketuolien ohella myös erittäin monipuolinen valikoima muita puutarhakalusteita, ja koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Sastamalassa toimiva ByNiemi tuo puutarhakalusteita kotimaisille markkinoille Vietnamista. ByNiemen puutarhakalusteet ovat olleet pitkään suomalaisten suosiossa, ja siksi ByNiemen puutarhakalusteet ovat muodostuneet osaksi Kruunukalusteen vakiomallistoa. Verkkokaupassamme on esillä joukko klassikoita, ihania uutuuksia ja ikisuosikkeja, jotka ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin.

Aurinkovarjot, pöydät ja muut puutarhatuolien seuralaiset

Yhdistä ulkotuolit puutarhapöydän tai parvekepöydän kanssa kauniiksi kesäiseksi ruokailuryhmäksi. Täydennä kokonaisuus aurinkovarjolla ja viimeistele puutarhan pientuotteilla. Mikäli kesäterassille on tilaa isommallekin joukolle puutarhakalusteita, suosittelemme vilkaisemaan myös muuta verkkokauppamme valikoimaa. Sivuiltamme löydät niin polyrottinkikalusteet, ulkosohvat, aurinkotuolit ja aurinkovarjot, terassipöydät ja puutarhapöydät sekä erilaiset pientuotteet kuten esimerkiksi puutarhalyhdyt, rahit ja tyynyt sekä puutarhakalusteiden suojapeitteet.

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen puutarhakalustevalikoimaan ja kokoa kesäpihallesi kaunis kokonaisuus. Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa olla yhteydessä lähimpään myymälään. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään juuri sinulle sopivien tuotteiden löytämisessä.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top