Kaapit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 40 tuotetta

Kaappi tuo kotiin säilytystilaa

Kaapit ovat yksi kodin tärkeimmistä tarvekalusteista, sillä kaappeihin saa kätevästi talteen, niin vaatteet kuin isot ja pienet kodin tavarat ja tarve-esineet.

Verkkokaupassamme on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima erilaisia kaappeja, jotka soveltuvat osaksi yhtä lailla niin makuuhuoneen, olohuoneen, eteisen, keittiön samoin kuin muidenkin oleskelutilojen sisustusta. Olipa tarpeesi suuri taikka pieni, moderni taikka perinteinen, verkkokaupastamme löytyy kaikki kaapit niin yksityisiin koteihin kuin vaikkapa edustustiloihin.

Kaappi nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia kaappeja, vaatekaappeja ja vitriinikaappeja sekä kotimaisilta että ulkomaisilta laatuvalmistajilta. Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Artwood, Rowico, Canett, Skovby, Hiipakka sekä ByNiemi. Aivan omaa luokaansa niin tyylin kuin laadunkin puolesta on italialainen Cattelan Italia. Verkkokauppamme valikoima on erittäin monipuolinen, laadukas ja näyttävä, ja mikäli kaipaat tuotteita omilla mitoilla tai vaikkapa muilla materiaaleilla, myymälämme palvelevat mittatilaustuotteiden kanssa.

Kaapit ovat ajan saatossa muuttuneet yhä sirommaksi ja kevyemmäksi, ja yksi suosituimmista kaappien ja muiden säilytyskalusteiden valmistajistamme on ruotsalainen Rowico. Rowicon tuotteet ovat jo nyt äärimmäisen suosittuja ja kasvattavat suosiotaan koko ajan sekä Suomessa että muualla Pohjoismaissa. Rowico laajentaa mallistoaan koko ajan, ja lisäämme tuotteita verkkosivuillemme sitä mukaa kuin ne ovat saatavilla.

Kotimaiset kaapit ja säilytysratkaisut

Suomalaista valmistajistamme yksi suosituimpia on jurvalainen levykalustevalmistaja Hiipakka. Hiipakan Anton-, Taiga-, Vilja- ja Niklas-sarjan tuotteet on varustettu Avainlipulla kotimaisuuden merkiksi. Tuotteet ovat muunneltavissa eri väreissä, ja eri kokovaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Esimerkiksi Anton-sarjan tuotteet ovat saatavilla joko sokkelilla tai korkeilla jaloilla varustettuna, ja Vilja- ja Taiga-sarjojen tuotteet ovat saatavilla useissa väreissä.

Tutustu tyylikkääseen valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Mikäli verkkokaupasta ei löytynyt sopivaa tuotetta, kannattaa tulla käymään myymälässä. Myymälöissä on esillä runsaasti lisää valikoimaa, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään sinua löytämään etsimäsi.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top