Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 32 tuotetta

Kaapit ovat yksi kodin tärkeimmistä tarvekalusteista, sillä kaappeihin saa kätevästi talteen, niin vaatteet kuin isot ja pienet kodin tavarat ja tarve-esineet.

Verkkokaupassamme on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima erilaisia kaappeja, jotka soveltuvat osaksi yhtä lailla niin makuuhuoneen, olohuoneen, eteisen, keittiön samoin kuin muidenkin oleskelutilojen sisustusta. Olipa tarpeesi suuri taikka pieni, moderni taikka perinteinen, verkkokaupastamme löytyy kaikki kaapit niin yksityisiin koteihin kuin vaikkapa edustustiloihin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia kaappeja, vaatekaappeja ja vitriinikaappeja sekä kotimaisilta että ulkomaisilta laatuvalmistajilta. Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Artwood, Rowico, Canett, Hiipakka sekä ByNiemi. Verkkokauppamme valikoima on erittäin monipuolinen, laadukas ja näyttävä, ja mikäli kaipaat tuotteita omilla mitoilla tai vaikkapa muilla materiaaleilla, myymälämme palvelevat mittatilaustuotteiden kanssa.

Kaapit ovat ajan saatossa muuttuneet yhä sirommaksi ja kevyemmäksi, ja yksi suosituimmista kaappien ja muiden säilytyskalusteiden valmistajistamme on ruotsalainen Rowico. Rowicon tuotteet ovat jo nyt äärimmäisen suosittuja ja kasvattavat suosiotaan koko ajan sekä Suomessa että muualla Pohjoismaissa. Rowico laajentaa mallistoaan koko ajan, ja lisäämme tuotteita verkkosivuillemme sitä mukaa kuin ne ovat saatavilla.

Suomalaista valmistajistamme yksi suosituimpia on jurvalainen levykalustevalmistaja Hiipakka. Hiipakan Anton-, Taiga-, Vilja- ja Niklas-sarjan tuotteet on varustettu Avainlipulla kotimaisuuden merkiksi. Tuotteet ovat muunneltavissa eri väreissä, ja eri kokovaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Esimerkiksi Anton-sarjan tuotteet ovat saatavilla joko sokkelilla tai korkeilla jaloilla varustettuna, ja Vilja- ja Taiga-sarjojen tuotteet ovat saatavilla useissa väreissä.

Tutustu tyylikkääseen valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Mikäli verkkokaupasta ei löytynyt sopivaa tuotetta, kannattaa tulla käymään myymälässä. Myymälöissä on esillä runsaasti lisää valikoimaa, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään sinua löytämään etsimäsi.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

Back to top