Kerrossängyt ja parvisängyt

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (6 kpl)

Kerrossängyt ja parvisängyt ovat monen lapsen unelma, mutta myös erinomainen ratkaisu, jos tilaa on käytettävissä rajallisesti. Kerrossängystä löytyy tilaa monelle nukkujalle, ja toisaalta parvisängyn ansiosta pieni huone taipuu sekä nukkumiseen että kotitehtävien tekemiseen. Laadukas, jatkettava sänky on puolestaan käytännöllinen ratkaisu kasvavien lasten tarpeisiin. Se sopii loistavasti myös esimerkiksi vierassängyksi, sillä sen saa helposti mahdutettua myös pienempään tilaan.

Valikoimissamme on sänkyjä, peittoja ja patjoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

ByNiemen tyylikkäät Unipuu- ja Jatkopuu-sängyt, -kerrossängyt ja -parvisängyt sopivat niin lasten, nuorten kuin vanhempienkin makuun. Sängyt ovat erinomainen lisä mihin tahansa kotiin, sillä ne muuntuvat erinomaisesti kasvavien lasten ja tilojen tarpeisiin ja samalla niitä voi käyttää vierassänkyinä niin pienten kuin isompienkin yövieraiden tarpeissa.

ByNiemen Unipuu-kerrossänky tai -parvisänky sopii huoneeseen, jossa tilan määrä on rajallinen. Järkevän suunnittelun ansiosta pienen tilan hyödyt saa maksimoitua tyylistä tinkimättä. Turvalaidat ja -kaiteet pitävät huolen siitä, että perheen nuoriso voi huoletta yöpyä yläpedissä, ja parvisängyssä alakertaan on rakennettu työskentelypiste, jossa on helppo hoitaa sekä läksyt että luovat piirtelyt ja taiteilut.

ByNiemen Unipuu-sarjan sänkyyn voi valita levy- tai sälepohjan oman maun mukaan, ja myös sängyn väri on valittavissa. Saatavilla on joko kokovalkoinen tai mustavalkoinen kerrossänky tai parvisänky.

Tutustu tyylikkääseen ja todella suosittuun, kotimaiseen Unipuu-sarjaan ja valitse sopiva sänky joko omiin tai perheen pikkuväen tarpeisiin. Mikäli kaipaat mittatilaus- tai muita räätälöityjä tuotteita, suosittelemme olemaan yhteydessä myymälöihimme.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top