Sisustus

Syysale jopa-25 %Syysale jopa-25 %

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 55 tuotetta

Sisustus muodostuu toisiaan täydentävistä osista, isoista ja pienistä. Kodin sisustuksessa pienet yksityiskohdat kuten esimerkiksi koriste-esineet ja peilit ovat ratkaisevan tärkeässä roolissa isojen huonekalujen kuten sohvien, pöytien, tuolien, säilytyskalusteiden ja sänkyjen samoin kuin mattojen ja valaisinten rinnalla. Tärkeintä sisustustuotteiden valinnassa on, että ne sointuvat tilan tunnelmaan ja luovat sisustukseen viimeisen, täydellisen ripauksen.

Verkkokaupastamme on ostettavissa monipuolinen valikoima erilaisia sisustustuotteita kuten peilejä ja muita kodin pieniä esteettisiä elementtejä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Viimeistelemme kotisi ilmeen pienintä piirtoa myöten täydelliseksi.

Tarjoamme erilaiset sisustustuotteet eturivin valmistajilta. Brändeihimme kuuluvan muun muassa Richmond, Artwood, Rowico, minkä lisäksi oman KruunuDesign-brändimme alla myydään erilaisia sisustustuotteita kuten esimerkiksi peilejä. Valikoimamme laajenee ja monipuolistuu jatkuvasti, ja mikäli sinulla on vinkata meille jokin kiinnostava tuote, valmistaja tai tuotesarja, laita rohkeasti sähköpostia verkkokauppamme asiakaspalveluun osoitteeseen verkkokauppa@kruunukaluste.fi.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja nosta kotisi, toimistosi tai vaikkapa ravintolasi sisustus kokonaan uudelle tasolle! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös