Pöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (23)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 38 tuotetta

Pöydät, sohvapöydät ja työpöydät heti varastosta

Pöydät, sohvapöydät ja työpöydät ovat kodin välttämätöntä tarpeistoa, jonka laadusta ei kannata tinkiä. Laadukas pöytä palvelee vuosia, parhaimmillaan vuosikymmeniä ja siirtyy ajan saatossa sukupolvelta toiselle täyttämään kasvavan nuorison tarpeita.

Verkkokaupassamme on myynnissä valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä ruokapöytiä, työpöytiä ja sohvapöytiä suoraan varastosta pikaisella 3–7 arkipäivän toimitusajalla. Varastotuotteiden lisäksi verkkokaupassa on tarjolla erittäin monipuolinen ja laaja valikoima tilaustuotteita, jotka löydät helposti täältä. Tarjoamme parhaat ja tyylikkäimmät ruokapöydät ja lankkupöydät, ruokailuryhmät, työpöydät, sähköpöydät, kirjoituspöydät, tietokonepöydät, sivupöydät ja konsolipöydät, sohvapöydät ja yöpöydät niin isoihin kuin pieniin tarpeisiin eturivin valmistajilta.

Ruokapöydät, sohvapöydät ja työpöydät parhailta brändeiltä

Olemme koonneet verkkokauppaamme valikoiman laadukkaita pöytiä eturivin valmistajilta. Suoraan varastostamme on saatavilla muun muassa Rowicon, Artwoodin, Skovbyn ja Hiipakan ruokapöytiä, sohvapöytiä ja työpöytiä, minkä lisäksi saatavilla on oman KruunuDesign-brändimme alle kerättyjä laadukkaita sohvapöytiä ja ruokapöytiä. Mikäli varastotuotteissa ei ollut etsimääsi, kannattaa tutustu myös tilauspöytiin.

Tilaustuotteissa on pidemmät, brändikohtaiset toimitusajat, jotka on ilmoitettu tuotekortilla erikseen. Mikäli toimitusaika poikkeaa merkittävästi ennakoidusta, ilmoitamme tarkan toimitusajan erikseen tilauksen yhteydessä.

Kaikki pöydät toimitetaan keskusvarastoltamme joko asiakkaan itse valitsemaan noutopisteeseen tai suoraan kotiovelle. Pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen seudulla tuotteet kannetaan sisälle asuntoon saakka ja muualla Suomessa talon ulko-ovelle, mikä kerrostalossa tarkoittaa talon alaovea. Pienikokoiset pöydät kuten esimerkiksi sohvapöydät kannetaan aina sisälle asuntoon saakka. Pääkaupunkiseudulla, Tampereen seudulla ja Oulun seudulla tilaukseen on lisättävissä kierrätyspalvelu, jolloin vanhat tuotteet viedään kierrätykseen uuden tilauksen toimituksen yhteydessä.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top