Hiipakka

Hiipakka Anton-, Vilja-, Niklas- ja Taiga-sarjat -25 %,
Kaura-sarja -30 %,
voimassa 30.4. asti.

Taiga musta -40 %, voimassa 30.4. asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (3)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 154 tuotetta

Kotimainen Hiipakka ratkaisee kodin säilytystarpeet

Vuonna 1951 perustettu suomalainen perheyritys valmistaa moderneja kalustemallistoja, joissa yhdistyvät oikea hinta, laatu ja tyylikkyys. Hiipakan kestävät ja toiminnalliset säilytyskalusteratkaisut tuovat tyylikästä ilmettä koko kotiin ja niitä on mukava käyttää.

Hiipakan oma tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kurikan Jurvassa, jossa on pitkät perinteet ja jo monen sukupolven osaaminen huonekaluvalmistuksessa. Tuotannossa käytettävät laadukkaat raaka-aineet takaavat tuotteiden kestävyyden ja luotettavuuden.

Valikoimassamme on mm. ajattomat ja raikkaat Anton-, Vilja-, Taiga- ja Niklas-sarjat. Esimerkiksi Anton on muunneltavissa useiden eri moduulien ja värivaihtoehtojen ansiosta, juuri sinun toiveidesi mukaan. Hiipakan kalusteilla voit raikastaa olohuoneesi ilmeen suomalaiseen kauniiseen kotiin suunniteltujen mallistojen avulla.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top