Lipastot

Pidä tavarat järjestyksessä tyylillä! Monipuoliset lipastomme tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja viehättävää ilmettä. Tutustu ja tilaa!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 46 tuotetta

Lipastot ja laatikostot kaikkiin huoneisiin

Lipastot ovat erittäin näppärä ja monikäyttöinen lisä kodin kalustukseen. Vetolaatikoilla varustettu lipasto toimii sekä makuuhuoneessa yöpöytänä että pikkupöytänä esimerkiksi eteisessä, olohuoneessa ja kotitoimistossa. Sitä voi käyttää yhtä lailla pikkuesineiden ja paperitarvikkeiden säilytyspaikkana vaikkapa keittiössä tai ruokailutilassa.

Lipastot ovat aina suosittuja juuri monikäyttöisyytensä vuoksi, ja siksi olemme koonneet verkkosivuillemme ostettavaksi kattavan valikoiman laatuvalmistajien lipastoja. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse omasi!

Lipastot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Ei kotia ilman lipastoa! Lipasto voi olla leveä tai kapea, korkea tai matala, laatikollinen tai kaapillinen, umpinainen tai lasiovellinen – vain valmistajien mielikuvitus on rajana. Monikäyttöinen lipasto on helppo sijoittaa mihin tahansa huoneeseen, sillä se toimii yhtä lailla sekä säilytyskalusteena että laskutasona niin koriste-esineille kuin kodin tarvekaluille.

Verkkokauppamme kattava lipastovalikoima käsittää tuotteita laatubrändeiltä. Kotimaiset Hiipakka ja ByNiemi valmistavat takuulaadukkaita tuotteita, minkä lisäksi valikoimissamme on loppuun asti mietittyjä tuotteita pohjoismaisilta valmistajilta kuten Torkelson, Rowico ja Artwood. Myös oman KruunuDesign-brändimme lipastot ovat ostettavissa verkkokaupasta.

Hiipakan Anton-sarjan lipastot ovat kiinnostavia, sillä ne ovat muunneltavissa sekä kansiväriltään että jalkamalliltaan. Jaloiksi voi valita joko perinteisen sokkelin tai vaihtoehtoisesti korkeat massiivipuiset jalat. Kansiväriksi voi valita joko valkoisen, lämpimän tammen tai vaalean saarnin. Tuotteiden runkoväri on aina valkoinen.

Lipastoa hankkiessa kannattaa miettiä kodin tarpeet pitkälle tulevaisuuteen, sillä lipasto palvelee kodin säilytystarpeissa vuosia. Modernien lipastojen laatikot ja ovet on varustettu joko push-to-open- tai soft-close-mekanismilla, mikä ehkäisee tuotteen kolhiintumista ja näin pidentää lipaston käyttöikää merkittävästi.

Lipaston asennuksessa kannattaa huomioida valmistajan ohjeet, ja suosittelemme kiinnittämään lipaston aina seinään kiinni, jottei se pääse missään vaiheessa kaatumaan.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja täydennä kotisi sisustus tyylikkäällä lipastolla.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt sopivaa tuotetta, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Myymälöissämme on runsaasti esillä ja tilattavissa lisää tuotteita eri valmistajilta, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top