Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Peilit tuovat pienellä vaivalla sisustukseen kaivattuja yksityiskohtia ja ilmettä – kaunis peili on sekä käytännöllinen lisä kodin sisustukseen että tyylikäs yksityiskohta, joka ei jää katseilta huomaamatta. Peilit vaikuttavat koko huoneen yleisilmeeseen ja tunnelmaan, joten peilin valinnassa kannattaa muistaa, millaisia värejä ja muotoja muussa sisustuksessa on käytetty.

Tarjoamme peilit suoraan varastosta pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla suoraan Tampereen keskusvarastostamme. Valikoimissamme on tyylikkäät peilit oman KruunuDesign-brändimme alta, ja verkkokauppavalikoiman lisäksi myymälöissä on paljon tuotteita esillä eri toimittajilta ja valmistajilta.

Mikäli et löytänyt varastotuotteista itsellesi mieluista peiliä, ei hätää. Verkkokaupasta on lisäksi ostettavissa peilejä tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla, ja arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotekortilla saatavuustietojen yhteydessä.

Tarjoamme laajan malliston laadukkaita tuotteita eri valmistajilta. Brändeihimme kuuluvat muun muassa Rowico, Artwood, Richmond sekä Torkelson joiden koko mallisto on tilattavissa kauttamme. Muun muassa näiltä valmistajilta löytyy muun valikoiman lisäksi kattaus kauniita ja laadukkaita peilejä. Mikäli et siis löydä verkkokaupasta etsimääsi tuotetta joltain tietyltä valmistajalta, kannattaa olla yhteydessä joko myymälään tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Edellä mainittujen valmistajien ohella teemme yhteistyötä niin kotimaisten kuin ulkomaisten huonekalualan kärkinimien kanssa. Verkkokauppamme valikoima on kurkistus tuhansien tuotteiden tarjontaan, ja jos olet kiinnostunut jonkin tietyn valmistajan tuotteista, kannattaa tiedustella tuotteen saatavuutta suoraan myymälästä.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse itsellesi sopiva peili täydentämään kotisi sisustus! Tarjoamme laadukkaat ja tyylikkäät peilit erilaisiin tarpeisiin, minkä lisäksi saat apua yksilöllisten tarpeisiin sisustussuunnittelijoiltamme. He auttavat suunnittelemaan kotiisi yhtenäisen kokonaisuuden, jossa jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu ja toteutettu.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top