Blogi, Yleinen

Ulkosohvat ja ulkosohvaryhmät puutarhaan, parvekkeelle ja terassille

3.5.2023

Ulkosohvat, ulkosohvaryhmät ja muut puutarhan kalusteet tekevät kesäpihalla viihtymisestä helppoa. Lue vinkit puutarhakalusteiden valintaan!

Ulkosohvan ja ulkosohvaryhmän valinta kannattaa aloittaa mittaamalla niille tarjolla oleva tila. Löydät valikoimastamme isot ja pienet ulkosohvat, joten voit tehdä valinnan helposti tarjolla olevan tilan mukaan.

Ulkosohva, joka kestää trendien vaihtelut ja säätilat

Brafabin valikoimasta löytyvät tyylikkäät ulkosohvat ja ulkopenkit niin puutarhaan kuin parvekkeellekin. Sopisiko teille aivan yksinkertainen, mahdollisesti kokoon taitettava tiikkinen ulkopenkki? Ehkä haluat alumiinirunkoisen ulkosohvan, jossa on säänkestävät pehmusteet? Alumiinirunkoinen ulkosohva on kevyt siirrellä, jos sisustusinto yllättää kesken kesän tai puutarhaa täytyy järjestellä esimerkiksi juhlia varten. Polyrottinkinen ulkosohva on klassinen valinta. Brafabin polyrottinkiset ulkosohvat sisältyvät usein sarjoihin, joista löytyvät niin ulkosohvapöydät kuin ulkonojatuolit. Näin saat luotua yhdenmukaisen harmonisen kokonaisuuden puutarhaan, terassille ja parvekkeelle.

Kesän 2023 uutuutena löydät meiltä Brafabin Gonesse-ulkosohvan, joka on kätevästi muokattavissa kolmeen eri muotoon tarpeen mukaan. Sohva on saatavissa nopealla, 3–7 arkipäivän toimitusajalla heti varastosta!

 

 

Cane-linen kauniit puutarhakalusteet tuovat ripauksen luksusta kesään

Cane-linen ulkosohvat ja ulkosohvaryhmät ovat omaa luokkaansa. Cane-line suunnittelee ja valmistaa kaikki materiaalinsa itse ja voi siksi mennä takuuseen jokaisesta yksityiskohdasta. Weave-punos on polyrottingin tapainen, äärimmäisen kestävä materiaali, joka antaa ulkosohvalle hivelevän kauniin muodon. Weave-punoksesta valmistettujen ulkosohvien sisällä on alumiininen rakenne, joka on ruostumaton, erittäin kestävä ja kevyt.

Cane-linen Nest-sarjan ulkosohvat ja ulkotuolit löytyvät kaudella 2023 omasta varastostamme nopealla toimituksella!

Cane-linen Soft Rope -materiaali on pehmeämpi, jämäkkä punos, jota löytyy ulkosohvien, ulkonojatuolien sekä ulkoruokailuun soveltuvien ulkotuolien rungosta. Punoksen sisällä on aina alumiininen, tukeva rakenne, joka tekee ulkosohvan ja ulkonojatuolin siirtelystä helppoa ja vaivatonta.

 

Cane-line Nest-sarjan ulkosohva, ulkonojatuoli sekä pyöreä tuoli

 

KruunuDesign ja ByNiemi ovat puutarhakalusteiden klassikkoja

ByNiemi-puutarhakalusteet valmistuvat Niemen tehtaiden tuotantona Vietnamissa. Suomen vanhimman huonekaluvalmistajan ja paikallisen huonekalutehtaan yhteistyönä syntyvät klassiset, suomalaiseen makuun sopivat ulkosohvat ja ulkosohvaryhmät pienille parvekkeille ja suurille pihoille. Voit yhdistellä ulkosohvat saman valmistajan ulkosohvapöytiin tai valita makuusi sopivan ulkosohvapöydän laajasta valikoimastamme.

Olemme valinneet oman KruunuDesign-brändimme puutarhakalusteiden valikoimaan parhaiten juuri meidän asiakkaillemme sopivat kesäkalusteet kuten terassisohvat ja tietenkin tuiki tärkeät säädettävät aurinkovarjot. Viihtyisä ulkotila syntyy kauniista kokonaisuudesta, ja kesä syntyy nautiskelusta. Tervetuloa ostoksille!

Viimeinen vinkki vielä: saat myymälöistämme maksuttoman sisustussuunnittelun niin sisätiloihin kuin uloskin. Ja muistathan, että kaikki edustamiemme brändien tuotteet ovat tilattavissa myymälöistämme!

Tutustu puutarhakalusteiden valikoimaamme täällä.