Moottorisängyt

Ylelliset moottorisänkymme tarjoavat säädettävän mukavuuden ja rentoutumisen joka asennossa. Tutustu ja nuku täydellisessä harmoniassa!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (6 kpl)

Moottorisänky on mukavuuden kuningas

Säätöominaisuuksien ansiosta moottorisänky mukautuu tilanteisiin ja tarpeisiin toiveiden mukaan ajasta ja paikasta riippumatta. Laadukas moottorisänky takaa laadukkaammat yöunet, ja siksi ergonominen sähkösänky on erinomainen apu uniongelmiin. Nukkuma-asennon säätäminen moottorisängyllä voi auttaa esimerkiksi kuorsaamiseen ja hengitykseen sekä selkäkipuihin. Sängystä nousemiseen moottoroitu sänky tuo myös helpotusta, eikä sängystä nouseminen vaadi suurempaa ponnistelua. Lisäksi moottorisänky on mitä mainioin paikka uppoutua lukemaan kirjaa tai katselemaan elokuvaa!

Säädettävät moottorisängyt nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Verkkokauppamme valikoimissa on laadukkaita moottorisänkyjä niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta valmistajilta. Valikoimissamme on sänkyjä, peittoja ja patjoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

ByNiemen ja Kamjon samoin kuin oman KruunuDesign-brändimme moottorisängyt valmistetaan Virossa, ja Svanen sänkytehdas sijaitsee Norjassa.

Katso valikoimastamme tyylikkäät moottorisängyt ja moottorijenkkisängyt upeilla verhoiluilla ja tilaa kotiisi ihana säädettävä sänky! Löydät meiltä Kamjon, ByNiemen ja Svanen moottorisängyt. Osa sängyistä on tilattavissa suoraan verkkokaupasta, muut voit tilata myymälöistämme!

Valikoimissamme olevat tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, ja sen vuoksi valmistajat tarjoavat tuotteille usein vuosien takuun. Takuun pituus on valmistajakohtainen ja se kattaa kaikki rungon valmistusvirheet.

Laadukkaat moottorisänkypaketit sisältävät kaiken tarpeellisen

Moottorisängyissä on tyypillisesti kaksoispussijousitus täydellisen nukkumismukavuuden varmistamiseksi. Jokainen jousi joustaa itsenäisesti nukkuja painon alla, joten sänky reagoi pienimpäänkin liikkeeseen ja tukee asentoa täydellisesti. Lisäksi sänkypaketteihin sisältyy laadukas petauspatja, joka täydentää nukkumismukavuuden.

Moottorisängyssä sekä pääpuoli että jalkopää ovat säädettävissä, joten sänky auttaa monenlaisissa tarpeissa – mikäpä olisi ihanampaa kuin nostaa jalat päivän päätteeksi ylös ja antaa veren virrata väsyneisiin jäseniin. Samalla tavalla pääpuolen saa ylös, mikä helpottaa esimerkiksi yöllistä kuorsausta ja närästystä.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt sitä mitä etsit, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissämme on esillä ja testattavissa runsaasti lisää malleja, värejä ja kokoja. Myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top