Sängynpäädyt

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (16 kpl)

Sängynpäädyt viimeistelevät makuuhuoneen tyylin

Sängynpäädyt ovat makuuhuoneen tärkeä sisustuselementti. Ne eivät ainoastaan lisää huoneen tyylikkyyttä, vaan tarjoavat myös mukavuutta ja tukea nukkuessa. Oikeanlaisen sängynpäädyn valitseminen voi parantaa merkittävästi makuuhuoneesi tunnelmaa ja tehdä nukkumisesta entistäkin nautinnollisempaa.

Sängynpääty jokaiseen tyyliin

Tarjolla on laaja valikoima sängynpäätyjä eri tyyleissä ja materiaaleissa. Voit yhdistää sängynpäädyn runkopatjasänkyyn tai jenkkisänkyyn, sillä useissa päädyissä on korkeudensäätö.

Voit valita perinteisen pehmustetun sängynpäädyn, tyylikkään nahkaisen sängynpäädyn tai luonnollisen puisen sängynpäädyn. Sängynpäädyn materiaalin ja tyylin saa vapaasti valita makuuhuoneen yleisen sisustuksen ja oman maun mukaan!

Säädettävä sängynpääty eri korkuisiin sänkyihin

Sängynpäädyn valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös sen koko ja korkeus. Sängynpäädyn tulisi olla riittävän leveä ja korkea, jotta se tukee päätä ja niskaa mukavasti. Sängynpäädyn tulisi myös olla sopivan korkuinen sänkyyn nähden, jotta se ei näytä liian pieneltä tai liian suurelta.

Sängynpäädyt voivat tarjota myös lisätilaa tavaroiden säilytykseen. Jotkut sängynpäädyt sisältävät yöpöydän, hyllyjä tai laatikoita, joihin voit säilyttää kirjoja, lehtiä tai muita tavaroita. Säilytystilalla varustetun sängynpäädyn valitseminen on käytännöllinen ratkaisu. Voit myös yhdistää päädyn erilliseen yöpöytään.

Paljon erilaisia sängynpäätyjä

Verkkokaupassamme on esillä vain osa valikoimamme sängynpäädyistä. Runsaasti lisää vaihtoehtoja löydät myymälöistämme, joista voit tilata esimerkiksi Artwoodin, Torkelsonin, ByNiemen ja Kamjon sängynpäädyt useissa eri väreissä ja eri materiaaleilla.

Sängynpäädyt ovat loistava tapa lisätä tyyliä ja toimivuutta makuuhuoneeseesi. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sängynpäädyn, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi ja budjettiisi.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top