Hyllytarvikkeet

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (19 kpl)

Hyllytarvikkeilla järjestystä elämään

Hyllytarvikkeet tuovat pientä mutta sitäkin tärkeämpää helpotusta arkeen ja kodin säilytystarpeisiin. Verkkokauppamme tarjoaa kansilevyt, kirjakorokkeet, hyllylevyt ja vitriinin valaisimet, jotka on helppo yhdistää osaksi jo olemassa olevaa kalustetta kuten esimerkiksi kirjahyllyä tai vitriinikokonaisuutta. Osa tuotteista on tarkoitettu yhdistettäväksi tiettyyn sarjaan kuuluvan tuotteen kanssa, joten tuotteiden yhteensopivuuden varmistamiseksi kannattaa tutustu myös muuhun säilytyskalusteiden valikoimaamme.

Tarjoamme käytännölliset, tyylikkäät ja kestävät ratkaisut kodin säilytykseen. Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan ja viimeistele kotisi kauniiksi! Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokauppamme valikoimissa yhteensopivat kansilevyt, kirjakorokkeet, hyllylevyt ja vitriininvalaisimet verkkokaupassamme myynnissä oleviin säilytyskalusteisiin. Esimerkiksi vitriinit ja kirjahyllyt on helppo täydentää hyllytarvikkeilla, ja osaan tuotteista on ostettavissa lisäosia, jolloin tuotteesta saa rakennettua entistä suuremman ja näyttävämmän kokonaisuuden.

Hyllytarvikkeet parhailta brändeiltä

Mikäli olet kiinnostunut suunnitelemaan kotiisi harmonisia kokonaisuuksia, suosittelemme tutustumaan kotimaisiin valmistajiimme. Näihin kuuluvat muun muassa Hiipakka, ByNiemi sekä Leo-Matti Ojala. Tämän lisäksi myös ruotsalaisen Torkelsonin valikoimissa on muunneltavia tuotteita, joihin voi ostaa esimerkiksi lisähyllyjä ja -tarjottimia. Laajennamme valikoimaamme koko ajan ja lisäämme verkkokauppaan sitä mukaa kuin saamme valmistajilta kuvia ja tietoja ihanista uutuustuotteista.

ByNiemen Gustav-sarjan tuotteet ovat erittäin monipuolisia ja helposti muunneltavissa. Niihin on saatavilla yhteensopivia kansilevyjä ja kirjakorokkeita, joten moduloitavista kirjakaapeista voi rakentaa juuri mieleisensä kokonaisuuden. Hiipakan Anton-, Taiga-, Vilja- ja Niklas-sarjojen tuotteet puolestaan ovat täydennettävissä muun muassa lasikannella sekä vitriinin valaisimilla. Torkelsonin Steel-sarjan hyllyistä on rakennettavissa monikäyttöisiä ja erittäin kevytilmeisiä kokonaisuuksia.

Leo-Matti Ojalan tuotteet ovat muunneltavissa värimaailmaltaan jokaiseen makuun ja tyyliin sopivaksi. Suosittelemme vierailemaan myös myymälöissämme, missä on esillä edellä mainittujen lisäksi runsaasti muita vaihtoehtoja. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

Tutustu monipuoliseen, kestävään ja tyylikkääseen valikoimaamme ja valitse joukosta omasi!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top