Uutuudet - tuolit

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät

Näytetään tulokset

Ruokapöydän tuolit ja ihanat nojatuolit

Etsitkö tyylikkäitä ja mukavia ruokapöydän tuoleja tai rentouttavia nojatuoleja kotiisi? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia ruokapöydän tuoleja ja nojatuoleja, joista löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat vaihtoehdot.

Ruokapöydän tuolit ovat kodin tärkeitä huonekaluja, jotka luovat kotoisan ilmapiirin ruokailutilaan. Meiltä löydät tuoleja eri muodoissa, väreissä ja materiaaleissa, jotka ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Olipa etsimäsi tuoli moderni, perinteinen tai skandinaavinen, meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja.

Nojatuolit ovat kotisi rentoutumispaikkoja, jotka tarjoavat mukavuutta ja viihtyisyyttä. Meiltä löydät eri kokoisia ja malleja nojatuoleja, joten voit valita sopivan vaihtoehdon sinun tilaasi ja tarpeisiisi. Nojatuolit ovat myös laadukkaita ja kestäviä, joten voit nauttia rentouttavista hetkistä niissä pitkään.

Meiltä saat myös sujuvan toimituksen ja helpon palautusmahdollisuuden, joten voit tehdä tilauksesi meiltä huoletta. Tilaa ruokapöydän tuolit ja nojatuolit meiltä ja luot kodin sisustukseen juuri sinun tyyliisi sopivaa tunnelmaa. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löydä kotiisi juuri sinun tarpeisiisi sopivat huonekalut!

Löydät verkkokaupastamme ja myymälöistämme niin tuolit, nojatuolit, lepotuolit, mekanismituolit, ruokapöydän tuolit, baarituolit ja baarijakkarat, rahit, jakkarat ja penkit samoin kuin työtuolit ja satulatuolit.

Tarjoamme kaikki tuolit, nojatuolit, lepotuolit, mekanismituolit, ruokapöydän tuolit, baarituolit ja baarijakkarat, rahit, jakkarat ja penkit sekä työtuolit ja satulatuolit erilaisiin tarpeisiin.

Tuolit nopeasti heti varastosta

Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä. Tutustu verkkokauppamme tuolivalikoimaan ja valitse omasi!

Monipuolisessa valikoimassamme on tarjolla niin käytännöllisiä ruokapöydän tuoleja kestävällä kangasverhoilulla kuin lepotuoleja ja nojatuoleja laadukkailla nahkaverhoiluilla huippuvalmistajilta.

Laadukkaat tuolit parhailta valmistajilta

Merkkejämme ovat muun muassa Rowico, ByNiemi, Bröderna Anderssons, Furninova, Conform, Natuzzi Editions, Natuzzi, Artwood, Eero Saarinen Collection, Canett, Lundbergs Möbler, Hans K, Skovby, Pedro, Connubia, Stressless, BD Möbel, Torkelson ja oma brändimme KruunuDesign.

Valikoimistamme löytyy niin skandinaavisen hillittyjä ruokapöydän tuoleja, ylellisen pehmeitä ja rentouttavia nojatuoleja ja lepotuoleja samoin kuin mekanismituoleja, joissa kelpaa ottaa vaikkapa päiväunet. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla loputtomasti vaativimpaankin makuun. Myös jalkavaihtoehtoja on valmistajasta riippuen useita värejä ja materiaaleja, ja mekanismituoleissa sekä lepotuoleissa jalan mekanismit ovat valittavissa.

Ruokapöydän tuolien valinnassa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota helppohoitoisuuteen. Rowicon ruokapöydän tuolit ovat sekä tyylikkäitä että kestäviä. Furninovan ja Artwoodin valikoimista puolestaan löytyy äärimmäisen tyylikkäitä nojatuoleja hienostuneeseen makuun. Nahkaverhoillusta nojatuolista kiinnostuneen kannattaa tutustu myös Natuzzin ja Natuzzi Editionsin valikoimiin.

Stresslessin, Conformin ja BD Möbelin mallistoissa on tarjolla laadukkaita, nahkaverhoiltuja mekanismituoleja. Kannattaa tutustu myös Bröderna Anderssonsin iki-ihaniin nojatuoleihin, jotka tuovat kodin sisustukseen mukavuutta, tyyliä ja ennen kaikkea lämpöä. Nojatuoli on verhoiltu aidolla lampaankarvalla, joten tuoli on sekä kestävä että kaunis.

Kruunukalusteen verkkokaupassa on ostettavissa monipuolinen valikoima erilaisia tuoleja, ja lisää vaihtoehtoja on tarjolla myymälöissämme. Myymälöissä on nähtävillä, koeistuttavissa ja tilattavissa laaja valikoima erilaisia tuoleja, ja myös kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot ovat nähtävillä. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuolit.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top