Sisalmatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (6 kpl)

Sisalmatto sopii eteiseen, käytäville ja julkisiin tiloihin

Sisalmatto on luonnonmukainen ja kestävä valinta kodin eteistiloihin, käytäville ja auloihin. Sisalmatot ovat 100 % luonnonmukaisia, sillä maton raaka-aineena käytetään agave-kasvin lehtiä. Sisalkasvin lehdistä uutettu materia on yksi maailman vahvimmista luonnonmukaisista kuiduista, minkä vuoksi sisalmatto sekä joustava että kestävä. Sisalmatto on rakenteeltaan rouhean moderni, ja suosiollisten sisustustrendien myötä sisalmatot ovat nousseet osaksi joka kodin sisustusta.

Sisalmatot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupastamme on ostettavissa tyylikkäät ja laadukkaat sisalmatot alansa huippuvalmistajilta. Kotimainen VM Carpet kutoo mattonsa Pohjanmaalla, mistä ne matkaavat helposti suoraan asiakkaille koristamaan koteja. VM Carpet on alansa kunnianhimoinen edelläkävijä, joka uudistaa mallistoansa jatkuvasti. Kruunukaluste ratsastaa trendien harjalla tuoden markkinoille innovatiivisia ja tyylikkäitä uutuuksia.

Sisalmatto on rakenteeltaan rouhean moderni, ja suosiollisten sisustustrendien myötä sisalmatot ovat nousseet osaksi joka kodin sisustusta. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi!

Sisalmaton hoito

Sisalmatto on erittäin kestävä ja helppohoitoinen, joten sisalmatto soveltuu erinomaisesti esimerkiksi käytäville, eteisiin tai vaikkapa aulatiloihin samoin kuin julkisiin tiloihin. Sisalmattoa ei kuitenkaan suositella sijoitettavaksi kosteisiin tiloihin kuten esimerkiksi tuulikaappiin tai kuraeteiseen, sillä sisal kutistuu kastumisen seurauksena.

Mikäli sisalmatto pääsee käytössä likaantumaan, sen voi imuroida puhtaaksi irtoroskista. Sisalmaton voi myös tuulettaa ulkona, ja mattoon syntyneet tahrat voi poistaa hieman kostutetulla liinalla. Emme kuitenkaan suosittele hankaamaan maton pintaa, ettei se pääse nukkautumaan. Pinttyneempien tahrojen poistamiseksi matto kannattaa viedä ammattimaiseen kuivapesuun, sillä matto saattaa kutistua, mikäli se kastellaan.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi. Mikäli et löytänyt verkkokaupan valikoimista itsellesi mielestä väriä tai kokoa, suosittelemme olemaan yhteydessä myymäläämme. Asiantuntevat myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat yksilöllisissä tarpeissa myös mittatilaustuotteiden osalta. Tervetuloa asioimaan Tampereen, VantaanEspoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

Antaudu inspiraation virran vietäväksi ja tilaa kotiisi kauniit sisalmatot helposti netistä Kruunukalusteen verkkokaupasta!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top