Puutarhakeinut ja riippukeinut

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (5 kpl)

Puutarhakeinut ja riippukeinut ovat ihana lisä puutarhaasi tai terassillesi

Puutarhakeinut ja riippukeinut tarjoavat rentouttavan paikan istua ja nauttia ympäristöstäsi. Keinut ovat saatavilla erilaisissa malleissa ja kokoissa, ja niissä on usein käytetty luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja metallia.

Puutarhakeinut ovat erityisen suosittuja puutarhoissa ja niissä on usein tilaa useammalle henkilölle. Riippukeinut sen sijaan ovat yksilöllisempi valinta ja ne tarjoavat intiimimpää ympäristöä rentoutumiseen.

Valitse puutarhakeinu tai riippukeinu huolellisesti ja varmista, että se sopii puutarhaasi tai terassiisi ja tarjoaa tarvitsemasi mukavuuden. Nauti puutarhassasi tai terassillasi rentoutuen puutarhakeinussa tai riippukeinussa.

Puutarhakeinut ja riippukeinut nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Valmistajiimme kuuluvat muun muassa ruotsalainen Brafab, kotimainen ByNiemi sekä tanskalainen Cane-line, jonka tuotteet ovat äärimmäisen hienostuneita ja laadukkaita. Cane-line tunnettuus Suomessa kasvaa koko ajan, ja Kruunukaluste on yksi harvoista kotimaassa toimivista jälleenmyyjistä.

Cane-linen erityisyys piilee siinä, että yritys panostaa paljon resursseja sekä materiaalien kehittämiseen että designin hiomiseen huippuunsa. Lopputuloksena on äärimmäisen tyylikäs ja erityislaatuinen valikoima huippulaadukkaita ja loppuun asti mietittyjä puutarhakalusteita. Koko Cane-linen mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Kotimainen ByNiemi kuuluu Kruunukalusteen vakiovalmistajiin. ByNiemen mallisto miellyttää suomalaista silmää, ja siksi valikoimaamme otetaan klassikoiden ohella vuosittain uusia tuotteita ByNiemen mallistosta.

Ruotsalainen Brafab kuuluu kestosuosikkeihin klassisen mallistonsa ansiosta. Brafabin valikoimista löytyvät niin tarjoiluvaunut kuin erilaiset sohva- ja sivupöydät niin isoihin kuin pieniinkin tarpeisiin. Brafabin mallistosta on helppo rakentaa yhtenäisiä ja tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka luovat harmonista tunnelmaa kesäpihalle.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top