Pöytävalaisimet

Valaise työpöytäsi ja korosta sisustusta. Tutustu upeisiin pöytävalaisimiimme, jotka tarjoavat valoa ja tuovat tunnelmaa.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 44 tuotetta

Pöytävalaisin tuo tunnelmaa

Pöytävalaisimet antavat sisustukseen sekä ilmettä että ulottuvuuksia. Niiden ansiosta kotiin saa luotua tunnelmaa, valoa ja varjoja, ja samalla pöytävalaisin toimii lukuvalona niin olohuoneessa, työhuoneessa kuin makuuhuoneessa. Pöytävalaisin on kätevä lisä myös esimerkiksi eteiskäytävälle tai muihin hieman hämärämpiin paikkoihin, missä tarvitaan lisävaloa arkisten askareiden pariin.

Pöytävalaisimilla saa luotua sisustukseen pieniä, tyylikkäitä ja ihastuttavia yksityiskohtia yhdistelemällä niitä esimerkiksi koriste-esineiden tai vaikkapa kukka-asetelmien kanssa kauniiksi kokonaisuuksiksi. Yhtä lailla pöytävalaisimella on myös käytännön tehtävä, sillä pöytävalaisin löytyy myös monesta makuuhuoneesta yöpöydältä antamassa valoa iltalukemisiin. Pöytävalaisin on siitä helppo sisustuselementti, että se muuntautuu eri tehtäviin paikasta ja ajasta riippumatta, ja pitkään palvelleesta lukulampusta saattaa yks kaks tulla yölamppu vaikkapa perheen pienimmän makuuhuoneeseen.

Pöytävalaisimet nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Olemme koostaneet verkkokauppaamme monipuolisen valikoiman erilaisia pöytävalaisimia laatubrändien kokoelmista. Tutustu verkkokauppamme tarjontaan, ihastu ja valitse omasi! Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupassamme on esillä valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä pöytävalaisimia kotimaisilta ja ulkomaisilta laatubrändeiltä. Verkkokauppamme valikoima uudistuu jatkuvasti, joten kannattaa käydä säännöllisesti tutustumassa uutuustuotteisiin niin valaisinten kuin muiden huonekalujen ja sisustustuotteiden osalta.

Valaisin Grönlund on yksi kiinnostavimmista kotimaisista valaisinvalmistajista, sillä Valaisin Grönlund suunnittelee ja tuottaa nykyaikaisia valaisimia yhdistelemällä kekseliäästi erilaisia muotoja ja materiaaleja. Valaisin Grönlundin uutuuksissa itse valo pääsee oikeuksiinsa erilaisten tekstuurien ja leikkausten ansiosta.

Klassikon asemaan päässyt kotimainen Secto Design valmistaa pöytävalaisimien ohella kauniita puisia kattovalaisimia, lattiavalaisimia, riippuvalaisimia ja pöytävalaisimia. Kaikki Secto Designin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kotimaassa suomalaista luontoa ja värimaailmaa kunnioittaen. Secto Designin koko mallistoon pääset tutustumaan täällä.

Valaisin Grönlundin ja Secto Designin tuotteiden ohella verkkokaupassamme on esillä valikoitu mallisto saksalaisen Trio Lightingin pöytävalaisimia. Trio tuo laajan valikoiman erilaisia valaisimia eurooppalaisille markkinoille, ja on yksi Euroopan suurimmista valaisinten tuottajista.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa omasi! Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme mieleistäsi tuotetta, suosittelemme olemaan yhteydessä myymälään. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita eri toimittajilta.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, VantaanEspoon, Turun ja Oulun myymälöihimme.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top