Blogi, Yleinen

Vuodesohva jokaiseen tarpeeseen

7.7.2023

Onko sinulla haussa vuodesohva, joka sopisi päivittäiseen käyttöön olohuoneen istuimena? Tai kenties kaipaat levitettävää sohvaa vierashuoneeseen?

Sohvan valintaan vaikuttavat mukavuus, tyyli ja sille valittu tila. Vuodesohvassa on lisäksi tärkeää käytännöllisyys ja sohvan toiminnot.

 

 

 

Helppokäyttöinen vuodesohva

Kun asiakkailtamme kysytään, on vuodesohvan mekanismin oltava helppo käyttää. Parhaimmillaan sohvan voi avata yhdellä kädellä, kuten Innovation Livingin kapea Zeal-vuodesohva. Zeal-vuodesohva on saatavissa myös nopealla toimituksella heti varastosta suositulla harmaalla verhoilulla ja siroilla puujaloilla. Zeal on siro ja matala yhden hengen vuode pieneen tilaan, sillä sen leveys on vain 70 cm.

ByNiemen Aava-vuodesohva on avattavissa puoliksi tai kokonaan helposti lenkistä vetämällä. Sohva tarjoaa siis kapeamman ja leveämmän vuoteen tarpeen ja tilan mukaan.

 

 

Vuodesohva nopeasti ja helposti kotiin

Mikä voisi olla mukavampaa, kuin uusi tyylikäs, kestävä ja kaikin puolin sopiva vuodesohva helposti kotiin kuljetettuna? KruunuDesignin Silvia-vuodesohva on ollut jo pitkään yksi suosituimmista malleistamme. Nopean varastoerän Silvia-sohvassa on aivan ihana hennon vaaleanharmaa kangasverhoilu ja erittäin helppokäyttöinen vuodemekanismi. Sohva on täydellinen valinta vaaleaan ja harmoniseen sisustukseen.

Olemme neuvotelleet varastosta löytyville vuodesohville tavallista edullisemmat hinnat. Erityisen hyvä malli on pieni Tia-vuodesohva, joka on edullinen vaihtoehto ja paras sohva pieneen tilaan.

Toimitamme sohvat kotiin sisälle kannettuina kaikissa Manner-Suomen kaupunkikeskuksissa. Haja-asutusalueilla toimitamme sohvat kotipihaan tai kerrostalon alaovelle, joten kannattaa varautua siihen, että tarvitset kantoapua vastaanottaessasi toimitusta. Kumppaneitamme ovat Hakonen Solutions, Posti sekä Postnord.

 

 

Monipuoliset tilattavat vuodesohvat

Tilaamalla saa juuri sitä mitä haluaa! Vuodesohvamme ovat tilattavissa useilla erilaisilla verhoiluilla. Verhoilunäytteet ovat tutustuttavissa kaikissa myymälöissämme ja myös varastosohvat ovat tilattavissa muilla verhoiluilla. Tilaussohvien toimitusajat vaihtelevat toimittajakohtaisesti, mutta toimitusajat ovat yleisesti noin 6-10 viikkoa. Innovation Living tarjoaa sohvilleen 2–4 verhoiluvaihtoehtoa, joissa toimitusajat ovat noin 3–4 viikkoa. Laajemman valikoiman verhoilut ovat toimitettavissa noin 6–8 viikossa.

Furninova tunnetaan laajasta verhoiluvalikoimasta. Furninovan Sleepy-vuodesohvakin on tilattavissa kaikilla valmistajan kangasvaihtoehdoilla. Sohvassa on miellyttävän korkea vuodekorkeus ja ylellisen paksu patja.

Interfacen uudessa Twin-vuodesohvassa on kaksi erillistä osaa, jotka voidaan nostaa vierekkäin parisängyksi, mutta ne toimivat myös erikseen erillisinä vuoteina. Kätevää! Lisäksi ohuet sijauspatjat säilyvät näppärästi sohvan käsityynyjen sisällä. Tässä on ajateltu kaikkea! Twin-sohva on saatavissa edullisena erikoiseränä vaalean beigellä Story-kankaalla. Tämän lisäksi sen voi tilata tuttuun tapaan kaikilla Interfacen ihanilla verhoiluilla.

Tutustu vuodesohviimme täällä. Hyviä pötköttelyhetkiä!

p.s. Vilkaise myös vuodetuolejamme!