Nojatuolit

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 64 tuotetta

Nojatuoli on kodin paras paikka niin rentoutumiseen, rauhoittaviin lukuhetkiin, television katseluun kuin kutomiseen, ja voipa sen sijoittaa somistamaan esimerkiksi tyhjää nurkkaa.

Tyylikäs, laadukas ja mukava nojatuoli on monen lempipaikka kotoisaan ajanviettoon. Nojatuolin paras puoli on se, että se on muokattavissa juuri omaan makuun sopivaksi verhoilulla, jalalla sekä itselle sopivimmalla täytteellä. Kylmävaahtotäytteinen nojatuoli säilyttää muotonsa kauniina, kun taas höyhentäytteinen nojatuoli on täydellisen mukava!

Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Kruunukaluste on tunnettu laadusta! Tarjoamme tyylikkään valikoiman nojatuoleja laatubrändeiltä, joita ovat Furninova, Stressless, Bröderna Anderssons, Eero Saarinen Collection, BD Möbel, Conform, Artwood sekä Natuzzi ja Natuzzi Editions.

Verkkokaupassamme on myynnissä nojatuoleja valikoiduilla verhoilulla. Lisää verhoiluvaihtoehtoja on nähtävillä ja tilattavissa myymälöistämme. Myymälöissä on esillä myös jalkavaihtoehdot jokaiselta toimittajalta.

Nojatuolin erinomaisuus piilee siinä, että sen voi sijoittaa yhtä lailla olohuoneeseen tai muihin oleskelutiloihin, makuuhuoneeseen, lämmitetylle terassille tai mihin vain, mistä löytyy sopiva tila rentoutumiseen. Nojatuoli on paitsi kaunis sisustuselementti myös yleensä kodin suosituin paikka heti ruokapöydän jälkeen.

Kruunukalusteen laadukkaat nojatuolit ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Nojatuoliin on saatavilla takuu, jonka pituus vaihtelee valmistajasta riippuen. Nojatuolin takuu koskee valmistusvirheitä tuotteen rungossa, jotka korvataan niin kauan kuin takuu on voimassa. Nahkaverhoiltu nojatuoli kannattaa huoltaa säännöllisesti tarkoitukseen sopivalla hoitoaineella.

Nojatuoli viimeistelee kodin sisustuksen. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse juuri itsellesi sopiva tuote. Yhdistä nojatuoli esimerkiksi sohvan, maton, sohvapöydän tai vaikkapa säilytyskalusteiden kanssa kauniiksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Tutustu samalla myös mekanismituoleihimme ja lepotuoleihimme.

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissä on esillä runsaasti lisää mallistoa sekä verhoilu- ja runkovaihtoehtoja, ja myymälän asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään etsimään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top