Ruokailuryhmät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (12 kpl)

Ruokailuryhmät jokaiseen kotiin

Ruokailuryhmä tekee kodista kodin! Olipa koti moderni, perinteinen, suuri taikka pieni, ruokailuryhmä on sisustuksesta riippumatta jokaisessa kodissa yksi tärkeimmistä elementeistä.

Kruunukalusteen verkkokaupassa on tarjolla valmiita ruokailuryhmiä jokaiseen makuun ja tilaan, minkä lisäksi ruokapöydistä, lankkupöydistä, baaripöydistä sekä ruokapöydän tuoleista, baarituoleista ja baarijakkaroista voi koota juuri itselle sopivan kokonaisuuden tilaan kuin tilaan.

Ruokailuryhmät nopealla toimituksella heti varastosta

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä. Tutustu tuotteisiin ja valitse omasi!

Ruokailuryhmän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan. Tilan koko luonnollisesti vaikuttaa ratkaisevasti siihen, minkä kokoinen ja muotoinen ruokailuryhmä tilaan sopii. Pienessä tilassa kannattaa myös miettiä, voiko tilaan hankkia suurempia tilaisuuksia varten jatkettavan ruokapöydän, joka arjessa kutistuu oman väen tarpeisiin.

Ruokapöytä ja tuolit sopivista materiaaleista

Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota materiaaleihin, joista ruokaryhmä on valmistettu. Viilutettu ruokapöytä voi olla edullinen hankinta, mutta massiivipuinen ruokapöytä tai lankkupöytä voi olla koko elämän mittainen hankinta, sillä pöydän pintaan syntyvät jäljet saa hiottua pois, jolloin pöytä on kuin uusi. Myös pöydän pintakäsittely on merkittävä, sillä öljytty puu kaipaa säännöllistä käsittely, kun taas lakkapintainen pöytä on kestävä ja helppohoitoinen valinta.

Ruokailuryhmän toinen olennainen elementti on luonnollisesti ruokapöydän tuoli, jonka valinnassa kannattaa niin ikään muistaa oman väen tarpeet. Suurin osat kangasverhoilluista ruokapöydän tuoleista on verhoiltu helppohoitoisilla materiaaleilla kuten esimerkiksi polyesterilla tai keinonahalla. Kannattaa kuitenkin muistaa kiristää ruokapöydän tuolien kiinnikkeet säännöllisesti tuotteen kestävyyden varmistamiseksi.

Ruokapöydät ja tuolit parhailta brändeiltä

Kruunukalusteen verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokailuryhmiä laatubrändeiltä. Tutustu esimerkiksi Rowicon, Hans K:n, Torkelsonin, Connubian, Artwoodin, ByNiemen ja Huonekalutehdas Seppäsen valikoimiin ja valitse omasi!

Jos verkkokaupasta ei löytynyt sitä mitä etsit, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissämme on esillä runsaasti lisävalikoimaa, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top