Divaanisohvat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 25 tuotetta

Divaanisohva sopii moneen tilaan

Divaanisohva on mukavuuteen panostavan sisustajan todellinen aarre! Divaanisohva tarjoaa mahdollisuuksia moneen, sillä divaanisohva on yhtä aikaa sekä tyylikäs että tie täydelliseen rentoutumiseen.

Monikäyttöinen divaanisohva sopii sekä kotiin että edustustiloihin. Yhtä lailla yhden istuttava divaani toimii erinomaisena lepopaikkana työn raskaan raatajalle ja sopii erinomaisesti esimerkiksi tv-tuoliksi olohuoneeseen tai oleskelutiloihin. Toplinen iki-ihana Wave-divaani on divaaniemme parhaimmistoa.

Divaanisohvat parhailta brändeiltä

Kruunukalusteen valikoimissa on divaanisohvia monilta brändeiltä, esimerkkeinä mainittakoon Furninova, Bröderna Anderssons, LOVI, KruunuDesign, Natuzzi ja Natuzzi Editions. Eri mallistoista on saatavilla sekä yhden istuttavia divaaneja että divaanisohvia, joten erilaisia kokoja yhdistelemällä divaaneista voi rakentaa kotiin mukavia ja näyttäviä kokonaisuuksia.

Valikoimissamme on sohvia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Divaanin puoli ja muokattavat moduulit

Divaanisohvissa divaanin puolisuus on usein valittavissa edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle, joten divaanisohva on istutettavissa osaksi sisustusta kuin sisustusta! Divaanisohvia on saatavilla useassa eri koossa, ja osa divaanisohvista on moduloitavissa sopivaksi omiin tarpeisiin. Säädettävällä sähkömekanismilla varustettu divaanisohva on erinomainen valinta pienen arjen luksuksen ystävälle, eikä ylellinen, nahkaverhoiltu divaanisohva jätä takuulla ketään kylmäksi.

Ihastuttavan monipuolinen divaanisohva on erinomainen valinta etenkin, jos divaanin moduulit ovat irrotettavissa ja rakenneltavissa uudelleen. Divaanisohvan valinnassa kannattaa ottaa huomioon tilan vaatimukset, jotta divaanisohva istuu muuhun sisustukseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Nahkaverhoiltu vai kangasverhoiltu divaanisohva?

Divaanisohvan verhoilun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaiseen tarkoitukseen divaanisohva tulee: nahkaverhoiltu divaanisohva on kestävä valinta, kun taas kangasverhoillun divaanisohvan tyynyt ovat irrotettavissa pesua varten. Osassa divaanisohvia on irrotettava runkoverhoilu, jolloin kaikki kangasosat saa irti puhdistusta varten.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Jos verkkokaupassa ei ollut etsimääsi, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Kaikki mallit, moduulit, verhoilut ja istuinmukavuudet ovat nähtävillä ja koeistuttavissa, ja myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään rakentamaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top