Sohvan jalat ovat valkoiseksi käsiteltyä puuta ja runko 100 % FSC-sertifioitua puuta. Muut verhoilu- ja jalkavaihtoehdot ovat ostettavissa myymälöistämme. Furninovan kaikki kangasvaihtoehdot ovat katseltavissa täällä ja nahkavaihtoehdot täällä.

Sohvassa on ihana Memory Foam -täyte (CM). Täytteen ytimessä on kylmävaahtoa, joka on päällä on memory foam -kerros. Kokonaisuus on vuorattu kuituvanulla, ja päällistyynyssä on höyhentäyte. Selkätyynyt ovat höyhen- ja pallokuitusekoitetta. Lopputuloksena on täydellisen mukava sohva kotoisaan rentoutumiseen.

Saatavissa on useita eri kokoja. Verkkokaupasta ostettavien kokoonpanojen lisäksi saatavilla on myös saman sarjan nojatuoli ja rahi.

Isossa, 3-istuttavassa kulmasohvassa pitkän sivun voi valita joko oikealle tai vasemmalle. Samoin divaanisohvassa divaanin puolisuus on valittavissa.

Koot:
2,5-istuttava 204 x 94 x 82 cm.
3-istuttava 233 x 94 x 82 cm.
Divaanisohva 287 x 146 x 82 cm.
Kulmasohva 2,5-istuttava 279 x 279 cm.
Kulmasohva 3-istuttava 279 x 308 cm.

Verhoilu:
Irrotettava vaalea Mariam Sand (100 % puuvilla).
Martidale 22 000.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Valkoiseksi käsitellyt puujalat.

Tutustu myös muuhun sohvamallistoomme.

Furninova Kibo-sohva

FSC-sertifikaatti

Furninovan tyylikäs ja ennen kaikkea mukava Kibo-sohva on ostettavissa verkkokaupastamme kuvan irrotettavalla, vaalealla Mariam Sand -kankaalla.

Furinovan tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

1 325,003 330,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Kibo-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *