Koriste-esineet

Kiehtovat koriste-esineemme täydentävät sisustustasi ja luovat näyttäviä yksityiskohtia. Tutustu valikoimaamme ja luo persoonallista ilmettä kotiin!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät

Näytetään tulokset

Suloiset, hauskat ja kätevät koriste-esineet

Koriste-esineet täydentävät sisustuksen ja toimivat katseenkiinnittäjinä. Sijoita koriste-esineet hyllyille ja muille tasoille. Koriste-esineillä on helppo luoda sisustukseen persoonallista tyyliä. Ne toimivat myös esimerkiksi kirjatukina kirjahyllyssä.

Koriste-esineet parhailta brändeiltä

Valikoimastamme löydät koriste-esineet esimerkiksi Artwoodilta ja Richmondilta. Vain osa valikoimasta on esillä verkkokaupassa, joten voit aina kysyä lisätietoja myymälöistämme.

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, kannattaa olla yhteydessä myymäläämme. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita, ja myymälöiden henkilökunta auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top