Moduulisohvat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 26 tuotetta

Monipuoliset moduulisohvat

Moduulisohva on loistava valinta, kun haluat sohvan, joka on sekä mukava että muokattavissa. Moduulisohva koostuu useista eri osista, joita voidaan yhdistellä toisiinsa erilaisilla tavoilla. Näin voit luoda sohvan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi.
Moduulisohvien etuja:

  • Muokattavuus: Voit muokata moduulisohvaa omien tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi lisätä tai poistaa osia, muuttaa sohvan kokoa tai muotoa tai lisätä säilytystilaa.
  • Mukavuus: Moduulisohvat on suunniteltu niin, että niissä on hyvä istua ja levätä.
  • Tyyli: Moduulisohvat ovat saatavilla monissa eri tyyleissä ja väreissä. Näin voit löytää sohvan, joka sopii juuri sinun kotiisi ja sisustukseesi.

Moduulisohvia on saatavilla monilta eri valmistajilta, kuten Furninova, Natuzzi, Rowico ja KruunuDesign. Kotimaisia vaihtoehtoja ovat Interface ja Shapes.

Miten valita moduulisohva?

Moduulisohvaa valitessa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat:

  • Koko: Määritä, kuinka paljon tilaa sinulla on sohvalle.
  • Materiaalit: Harkitse, mitkä materiaalit ovat sinulle tärkeitä. Moduulisohvat ovat saatavilla useissa eri materiaaleissa, kuten puu, nahka ja kangas.
  • Ominaisuudet: Harkitse, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Moduulisohvissa voi olla esimerkiksi säilytystilaa, vuodesohvaominaisuus tai sähkösäädettävät istuimet.

Moduulisohva on loistava valinta, kun haluat sohvan, joka on sekä mukava että muokattavissa. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos sinulla on pieni tila tai jos haluat muuttaa sohvan muotoa tai kokoa ajan myötä.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top