Moduulisohvat

Muokkaa unelmiesi sohva yhdistelemällä sohvamoduuleja. Tutustu valikoimaamme!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (24 kpl)

Monipuoliset moduulisohvat

Moduulisohva on loistava valinta, kun haluat sohvan, joka on sekä mukava että muokattavissa. Moduulisohva koostuu useista eri osista, joita voidaan yhdistellä toisiinsa erilaisilla tavoilla. Näin voit luoda sohvan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi.

Moduulisohvien etuja:

  • Muokattavuus: Voit muokata moduulisohvaa omien tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi lisätä tai poistaa osia, muuttaa sohvan kokoa tai muotoa tai lisätä säilytystilaa.
  • Mukavuus: Moduulisohvat on suunniteltu niin, että niissä on hyvä istua ja levätä.
  • Tyyli: Moduulisohvat ovat saatavilla monissa eri tyyleissä ja väreissä. Näin voit löytää sohvan, joka sopii juuri sinun kotiisi ja sisustukseesi.

Moduulisohvia on saatavilla monilta eri valmistajilta, kuten Furninova, Natuzzi, Rowico ja KruunuDesign. Kotimaisia vaihtoehtoja ovat Interface ja Shapes.

Miten valita moduulisohva?

Moduulisohvaa valitessa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat:

  • Koko: Määritä, kuinka paljon tilaa sinulla on sohvalle.
  • Materiaalit: Harkitse, mitkä materiaalit ovat sinulle tärkeitä. Moduulisohvat ovat saatavilla useissa eri materiaaleissa, kuten puu, nahka ja kangas.
  • Ominaisuudet: Harkitse, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Moduulisohvissa voi olla esimerkiksi säilytystilaa, vuodesohvaominaisuus tai sähkösäädettävät istuimet.

Moduulisohva on loistava valinta, kun haluat sohvan, joka on sekä mukava että muokattavissa. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos sinulla on pieni tila tai jos haluat muuttaa sohvan muotoa tai kokoa ajan myötä.

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top