Sähköpöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (4 kpl)

Säädettävä sähköpöytä kotitoimistoon

Sähköpöydät kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, sillä kukapa ei haluaisi panostaa työskentelyn ergonomiaan ja samalla omaan terveyteensä. Niska- ja hartiaseudun vaivat ovat työikäisellä väestöllä erittäin yleisiä, ja sen vuoksi laadukas sähköpöytä on sekä työnantajalle, työntekijälle että kotitoimistossa työskentelevälle yrittäjälle erittäin järkevä panostus hyvinvointiin, terveyteen ja jaksamiseen. Laadukas sähköpöytä kestää käytössä vuosia, jopa vuosikymmeniä ja siksi sähköpöytä on pitkän ajan hankinta.

Sähköpöydät nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Kruunukalusteen laadukkaat sähköpöydät toimittaa pohjanmaalainen levykalusteiden valmistaja Hiipakka. Ergo-sähköpöydät ovat erittäin suosittuja, laadukkaita ja kestäviä. Sähköpöydän moottoriin on tarjolla pitkä takuu, joten sähköpöytä palvelee pitkälle tulevaisuuteen.

Sähköpöytä on ergonominen valinta ja helppo käyttää

Sähköpöydän korkeutta voi säätää pöytään integroidulla portaattomasti. Lisäksi sähköpöydässä on useita muistipaikkoja, joilla itselle sopivat työskentelykorkeudet voi tallentaa pöydän muistiin – näin pöytä säätyy sopivalle työskentelykorkeudelle helposti yhtä nappia painamalla.

Kruunukalusteen verkkokauppa tarjoaa sähköpöydät eri kokoisina ja värisinä juuri omiin tarpeisiin ja sisustukseen sopivana. Saatavilla on sekä yksijalkainen että kaksijalkainen sähköpöytä, ja kansikokoja on useita. Tarjoamme myös mittatilauskokoja sähköpöydistä, ja yksilöllisten toiveiden kohdalla suosittelemme olemaan yhteydessä myymälöihimme.

Sähköpöydän kaveriksi on hyvä miettiä sekä sopivaa työtuolia että muuta toimiston kalustusta. Kaapit, lipastot ja muut toimiston kalusteet ovat sekä tyylikkäitä että pitävät työvälineet ja paperit järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Toimiston kalustus on hyvä suunnitella paitsi tyyliä myös käytännöllisyyttä silmällä pitäen, ja siksi erilaiset laatikolliset lipastot ovat oivallinen lisä toimiston kalustukseen.

Tutustu sähköpöytien, kaappien ja lipastoidemme valikoimaan ja koosta Kruunukalusteen laadukkaista tuotteista toimistoosi sopiva kokonaisuus! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Myymälässä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisävalikoimaa, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

 

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top