Sohvat

Lue lisää
Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 134 tuotetta

Luokseen kutsuva ja mukava sohva on yksi kodin tärkeimmistä kalusteista. Pitkän päivän jälkeen on ihana rentoutua ja nauttia vapaa-ajasta omalla sohvalla. Myös sohvan ulkonäöllä on väliä – onhan sohva iso kaluste, joka vaikuttaa paljon koko kodin sisustukseen.

Valikoimissamme on saatavilla niin 2-istuttavat sohvat, 3-istuttavat sohva, kulmasohvat, divaanisohvat, vuodesohvat kuin vuodetuolit. Sohviin voi valita oman maun mukaan nahkaverhoilun tai kangasverhoilun, ja osa sohvista on saatavilla irtoverhoiltuna eri jalkavaihtoehdoilla.

Valikoimissamme on sohvia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Sohvan mukavuus on istujan valittavissa. Höyhentäytteinen sohva upottaa ihanasti syleilyynsä, kun taas ryhdikäs kylmävaahtotäytteinen sohva pitää muotonsa kauniina pitkään ja tukee istuma-asentoa hyvin.

Sohvan päälliset ovat ostettavissa myymälöistämme.

Kruunukalusteen sohvavalmistajien brändivalikoima on monipuolinen. Valikoimaan kuuluu muun muassa LOVI, Bröderna Anderssons, Natuzzi, Natuzzi Editions, Furninova, Pohjanmaan Kaluste, Innovation Living sekä KruunuDesignin oma mallisto.

Natuzzin sohvat edustavat huippulaadukasta italialaista designina, joka hakee vertaistaan. Useimmat Natuzzin sohvista ovat saatavilla sähköisellä mekanismilla varustettuna, ja verhoilun voi valita joko nahkaisena tai kankaisena. Natuzzi Editions on Natuzzin tytäryhtiön, ja malliston sohvat valmistetaan Romaniassa.

Sohvien täydennykseksi verkkokaupassamme on laaja valikoima nojatuoleja, ja erilaisia tuotteita yhdistelemällä saa rakennettua kauniita sohvaryhmiä erilaisilla kuoseilla. Valmistajilla on tarjolla runsaasti erilaisia verhoiluvaihtoehtoja, ja kaikki mallipalat eri verhoiluvaihtoehdoista ovat esillä myymälöissämme.

Sohvan kaveriksi sopii sohvapöytä, johon on helppo kasata leffa- ja muut herkut käsien ulottuville. Sohvalta lähtiessä viileän lattian sijaan on mukava astua pehmoiselle matolle. Matto viimeistelee kodin sisustuksen, sillä mattojen ansiosta kodin kalusteet, seinät ja lattia sointuvat saumattomasti yhteen.

Tutustu valikoimaan upeita sohvia, ihastu ja tilaa omasi! Toimitamme sohvan tarvittaessa suoraan kotiisi ja kierrätämme vanhan sohvan pois. Lue lisää palveluistamme.

Jos et löytänyt verkkokaupastamme etsimääsi, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään sinua etsimään juuri tarpeisiisi sopivan sohvan.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top