Kulmasohvat

Kulmasohva on joka kodin mukavin nurkka, sillä siinä mahtuu rentoutumaan yhtä aikaa koko perhe. Tutustu valikoimaan ja piipahda myös myymälöissämme, joissa valikoima on tätäkin laajempi!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (21 kpl)

Kulmasohva jokaiseen kotiin

Olipa kulmasohva suuri tai pieni, sen tärkein ominaisuus on mukavuus: pitkän päivän jälkeen on ihana levähtää kulmasohvan syleilyssä televisiota katsellen tai kirja kainalossa teekuppi käden ulottuvilla. Samalla kulmasohva tarjoaa runsaasti istumatilaa vieraille niin juhlaan kuin arkeen – kulmasohva viimeistelee kodin kuin kodin!

Kulmasohvat parhailta brändeiltä

Kruunukaluste tarjoaa kulmasohvia laatubrändeiltä. Furninovan kulmasohvat ovat moduloitavissa omiin mittoihin sopivaksi, ja myös KruunuDesignin oman brändin alla on laaja valikoima erilaisia kulmasohvia. Kiinnostavia kulmasohvia löytyy myös Bröderna Anderssonsin, LOVIn sekä italialaisen Natuzzin valikoimista.

Valikoimissamme on sohvia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Nahkainen vai kangasverhoiltu kulmasohva?

Kulmasohviin on saatavilla erilaisia verhoiluja niin nahkaisena kuin kankaisena. Verhoilun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaiseen tilaan ja tarpeeseen kulmasohva on tulossa, ja pitääkö kulmasohvan verhoilu olla tarpeen tullen irrotettavissa pesua varten. Osassa kulmasohvia on irrotettavien tyynyjen lisäksi myös irrotettava runkoverhoilu.

Nahkaverhoiltu kulmasohva on kestävä valinta, mutta kannattaa huomioida, että nahkaa täytyy hoitaa säännöllisesti. Nahkaverhoilun hoito-ohjeet löytyvät täältä. Huomaathan, että nahkaverhoilussa saattaa olla nahan omia luonnollisia epätasaisuuksia, jotka ovat osa nahan ominaisuuksia.

Kulmasohvia on saatavilla sekä höyhentäytteellä että kylmävaahtotäytteellä. Joihinkin kulmasohviin on saatavilla myös Memory Foam -täyte, joka on sekä pehmeä että tukee istuma-asentoa hyvin.

Tutustu Kruunukalusteen valikoimaan ja täydennä kotisi mukavalla, tyylikkäällä ja laadukkaalla kulmasohvalla! Tutustu myös divaanisohviimme, 2-istuttaviin sohviimme, 3-istuttaviin sohviimme sekä nojatuoleihimme ja kokoa kotiisi yhtenäinen, näyttävä kokonaisuus. Kannattaa vilkaista myös vuodesohvamme ja vuodetuolimme, jotka muokkautuvat helposti käyttäjän tarpeisiin eri tiloissa ja tilanteissa.

Mikäli verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi, lisää valikoimaa on esillä myymälöissämme, ja myymälöiden henkilökunta auttaa mielellään yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top