Muut matot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 47 tuotetta

Matto viimeistelee sisustuksen

Matto on joka kodin kaunistus ja tuo kodin tunnelmaan lämpöä sekä pehmeyttä sekä sisustuksellisessa että akustisessa mielessä. Kaunis ja laadukas matto on pitkän ajan investointi, sillä hyvin valmistettu matto säilyy perheessä ja suvussa pitkään, jopa vuosikymmeniä. Huolella suunniteltu ja valmistettu matto on ilo silmälle ja samalla vaimentaa ylimääräistä ääntä niin keittiöstä, makuuhuoneesta, eteisesti kuin oleskelutiloistakin.

Monipuoliset matot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja ja monipuolinen valikoima mattoja erilaisista materiaaleista valmistettuna ja eri väreissä. Tutustu valikoimaan ja valitse omasi! Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Kruunukaluste on tunnettu korkeasta laadustaan. Olemme koonneet verkkokauppaamme mattoja huolella valikoitujen valmistajien kokoelmista niin kotimaasta kuin ulkomailta.

Suomalainen VM Carpet on yksi mattojen suunnittelun ja valmistuksen eturivin tekijöistä, ja VM Carpetin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta. VM Carpet on tunnettu kunnianhimoisesta mallistostaan. Mallisto uudistuu jatkuvasti, ja uusia värejä ja malleja tulee markkinoille säännöllisesti. Verkkokaupassa on myynnissä koko VM Carpetin mallisto vakioko’oissa, minkä lisäksi VM Carpetin mittatilaustuotteet ovat tilattavissa myymälöidemme kautta. VM Carpetin kotimaiset tuotteet on merkitty Avainlipulla tuotteen kotimaisuuden takeeksi.

Suomalainen Roots Living on kotimainen mattovalmistaja, joka keskittyy toiminnassaan luonnomukaisten materiaalien käyttöön ja sosiaalisen vastuun kantamiseen. Matot suunnitellaan kotimaassa ja valmistetaan Intiassa vuosisataisen, sukupolvien aikana hiotuneen ammattitaidon voimin. Roots Livingin johtoajatuksena on toimia vastuullisesti, ja siksi osa mattojen vientituloista käytetään paikallisen koulun tukemiseen. Kaikki Roots Livingin matot valmistetaan luonnomukaisista materiaaleista ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen.

Tanskalainen Linie Design kunnioittaa muotoilussa pohjoismaisia perinteitä ja käsityötaitoa. Kaikki Linie Design -matot ovat skandinaavisten suunnittelijoiden käsialaa. Matot kudotaan käsin Intiassa paikallisten, sukupolvien ajan taitonsa huippuun hioneiden taitureiden hyppysissä.

Linie Design -matot ammentavat inspiraationsa pohjoismaisesta, modernista designista yhdistettynä pitkään käsillä tekemisen perinteeseen. Laatu ja estetiikka ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä kaikessa tekemisessä. Linie Design taikoo jokaiseen kotiin ripauksen kauneutta pienillä, tärkeillä yksityiskohdilla.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt sitä mitä etsit, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Myymälöissä on esillä runsaasti lisää valikoimaa, minkä lisäksi myös esimerkiksi mittatilausmatot ovat tilattavissa myymälöiden kautta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top