Kattokruunut ja kristallivalaisimet

Kruunaa tilasi arvokkaasti perinteisellä kattokruunulla tai lisää loistoa kotiin modernilla kristallivalaisimella. Lisää vaihtoehtoja myymälöistämme.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (5 kpl)

Kattokruunut ja kristallivalaisimet ovat unelmanupeita

Kattokruunut ja kristallivalaisimet ovat klassinen valinta juhlaviin tiloihin ja jokaisen sisustajan salainen haave. Kristallivalaisin leikittelee muodoilla, väreillä ja valoilla, ja kristallivalaisimen pienet yksityiskohdat kiehtovat loputtomasti.

Kristallivalaisin on kodin todellinen kruunu, ja juhlava kristallikruunu sopii myös edustustilojen, juhlasalien ja muiden näyttävien tilojen viimeistelyyn. Verkkokaupassamme on tarjolla valikoima tyylikkäitä ja ajattomia kristallivalaisimia ja kattokruunuja, joiden ansiosta tila muuttuu hetkessä astetta arvokkaammaksi. Tutustu valikoimaan ja tilaa oma kattokruunu helposti netistä!

Kattokruunu, kristallikruunu, kristallivalaisin – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Yhteistä näille kaikille on se, että kristallivalaisimet uhkuvat arvokkuutta ja juhlan tuntua, ja niihin ihastuvat niin lapset kuin aikuiset. Tyylikäs kristallivalaisin ei takuulla jää katseilta huomaamatta, eikä kattokruunu ole enää pelkkä museoesine: modernit kattokruunut on luonnollisesti varustettu ajanmukaisella teknologialla.

Tätä nykyä kattokruunuissa käytetään LED-polttimoita, jotka on integroitu valaisimen sisään. Näin kristallivalaisin on paitsi tyylikäs myös pitkäikäinen, eikä polttimoiden vaihdosta tarvitse huolehtia vuosikausiin tai jopa vuosikymmeniin riippuen kattokruunun käyttötiheydestä.

Kattokruunut ja kristallivalaisimet nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupastamme on ostettavissa arvokkaat ja tyylikkäät kristallivalaisimet Valaisin Grönlundin mallistosta. Valaisin Grönlund tarjoaa sekä modernit että klassiset kristallivalaisimet ja kattokruunut erilaisiin tyyleihin sopiviksi. Valaisin Grönlund on tunnettu modernista otteestaan uutuustuotteiden suunnittelussa, ja myös kattokruunut ja kristallivalaisimet ovat nousseet uuteen ulottuvuuteen Valaisin Grönlundin käsittelyssä. Valaisin Grönlundin koko mallistoon pääset tutustumaan tästä.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa omasi! Mikäli et löytänyt verkkosivuiltamme etsimääsi, ei hätää – myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita, ja myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top