Baaripöydät

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (2 kpl)

Baaripöydät ovat näppärä ratkaisu niin pieneen kuin isoon tilaan! Baaripöytä toimii yhtä lailla niin ruokapöytänä kuin tilanjakajana esimerkiksi ruokailu- ja oleskelutilojen välillä. Baaripöytä on myös loistava ratkaisu pieneen keittiöön, jos ruokailutila on asunnossa erikseen erillään keittiöstä: baaripöydän ääressä on mukava nauttia vapaapäivän rauhallinen aamukahvihetki sanomalehden ääressä ilman, että kotiväen aamu-unet häiriintyvät.

Laadukas baaripöytä on siis sekä kaunis että käytännöllinen. Tyylikäs baaripöytä tarvitsee seurakseen tietysti yhteensopivat baarituolit tai baarijakkarat, joita verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima. Kaikki baarijakkarat ja baarituolit löytyvät kootusti täältä.

Valikoimissamme on baarituoleja ja baarijakkaroita alansa parhaimmilta eurooppalaisilta valmistajilta. Brändeihimme kuuluvat muun muassa Rowico, Hans K, Connubia, Richmond, Canett, Artwood ja Skovby. Edellä mainittujen lisäksi myymälöissä on runsaasti lisää tuotteita ja brändejä alansa huipuilta, joten mikäli verkkokaupasta ei löydy omiin tarpeisiin sopivaa tuotetta, kannattaa ehdottomasti pistäytyä Vantaan, Espoon, Helsingin, Tampereen tai Oulun myymälässämme. Myös verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee yksilöllisissä tarpeissa.

Verkkokaupassamme on myynnissä valikoima baaripöytiä muun muassa ruotsalaisen Rowicon mallistosta. Verkkokaupan valikoiman ohella myymälöistä on tilattavissa runsaasti lisää valikoimaa eri valmistajilta. Valikoimamme laajenee ja uudistuu jatkuvasti, ja kaikki ihanat uutuudet löytyvät kootusti täältä.

Baaripöydän valinnassa olennaista on luonnollisesti koko. Pieni baaripöytä sopii ahtaaseen tilaan, ja mikäli neliöitä on käytettävissä runsaasti, kannattaa myös baaripöydällä olla sen mukaisesti enemmän kokoa. Baaripöytä on yhtä kaikki ruokapöydän tavoin paras paikka yhteisten ruokailu- ja kahvihetkien jakamiseen niin perheen kuin ystävien kesken.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, suosittelemme olemaan yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös