Baaripöydät

Baaripöytä on mainio tilanjakaja ja tyylikäs valinta, jolla on helppo luoda tilaan korkeampaa profiilia. Valitse suosikkisi. Myymälöistämme löydät runsaasti lisää vaihtoehtoja.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (5 kpl)

Korkea baaripöytä

Baaripöydät ovat näppärä ratkaisu niin pieneen kuin isoon tilaan! Baaripöytä toimii yhtä lailla niin ruokapöytänä kuin tilanjakajana esimerkiksi ruokailu- ja oleskelutilojen välillä. Baaripöytä on myös loistava ratkaisu pieneen keittiöön, jos ruokailutila on asunnossa erikseen erillään keittiöstä: baaripöydän ääressä on mukava nauttia vapaapäivän rauhallinen aamukahvihetki sanomalehden ääressä ilman, että kotiväen aamu-unet häiriintyvät.

Laadukas baaripöytä on siis sekä kaunis että käytännöllinen. Tyylikäs baaripöytä tarvitsee seurakseen tietysti yhteensopivat baarituolit tai baarijakkarat, joita verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima. Kaikki baarijakkarat ja baarituolit löytyvät kootusti täältä.

Baaripöydät parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on baarituoleja ja baarijakkaroita alansa parhaimmilta eurooppalaisilta valmistajilta. Brändeihimme kuuluvat muun muassa Rowico, Hans K, Connubia, Richmond, Canett, Artwood ja Skovby. Edellä mainittujen lisäksi myymälöissä on runsaasti lisää tuotteita ja brändejä alansa huipuilta, joten mikäli verkkokaupasta ei löydy omiin tarpeisiin sopivaa tuotetta, kannattaa ehdottomasti pistäytyä Vantaan, Espoon, Helsingin, Tampereen tai Oulun myymälässämme. Myös verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee yksilöllisissä tarpeissa.

Verkkokaupassamme on myynnissä valikoima baaripöytiä muun muassa ruotsalaisen Rowicon mallistosta. Verkkokaupan valikoiman ohella myymälöistä on tilattavissa runsaasti lisää valikoimaa eri valmistajilta. Valikoimamme laajenee ja uudistuu jatkuvasti, ja kaikki ihanat uutuudet löytyvät kootusti täältä.

Baaripöydän valinnassa olennaista on luonnollisesti koko. Pieni baaripöytä sopii ahtaaseen tilaan, ja mikäli neliöitä on käytettävissä runsaasti, kannattaa myös baaripöydällä olla sen mukaisesti enemmän kokoa. Baaripöytä on yhtä kaikki ruokapöydän tavoin paras paikka yhteisten ruokailu- ja kahvihetkien jakamiseen niin perheen kuin ystävien kesken.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, suosittelemme olemaan yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top