Baarituolit ja baarijakkarat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 28 tuotetta

Baarituolit ja baarijakkarat jokaiseen kotiin

Baarituolit ja baarijakkarat ovat rohkean sisustajan valinta! Baarituoleille ja baarijakkaroilla tilaan saa näyttävyyttä, ja siksi esittelemme ylpeydellä tyylikkäät, kauniit ja kestävät baarituolimme ja baarijakkaramme.

Baarituoleja ja baarijakkaroita on saatavilla usealla eri istumakorkeudella, joten tuolia valitessa kannattaa huomioida pöydän korkeus ja valita pöydälle sopiva baarituoli tai baarijakkara. Tyypillinen istumakorkeus on noin 60 cm, mutta verkkokaupassamme on tarjolla myös jopa 78 cm korkeita baarituoleja ja baarijakkaroita erityistarpeisiin.

Baarituolit nopealla toimituksella parhailta valmistajilta

Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokauppamme ehdottomasti tyylikkäimmät baarituolit ja baarijakkarat löytyvät ruotsalaisen Hans K:n valikoimista. Y5- ja ZigZag-sarjojen baarituolit ja baarijakkarat ovat todella suosittuja eikä suotta – tuolit ovat äärimmäisen laadukkaita tyylistä tippaakaan tinkimättä. Tutustu kaikkiin Hans K:n kauniisiin ja kestäviin baarituoleihin ja baarijakkaroihin.

Italialaisen Connubian baarituolit ja baarijakkarat ovat italiaiselle designille tyypillisesti äärimmäisen selkeitä ja linjakkaita. Connubian baarituolit ja baarijakkarat henkivät Etelä-Eurooppaa, joten Connubian tuotteilla kotiin saa palan aitoa Italiaa. Connubian baarituolit ja baarijakkarat on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne ovat pitkäikäinen valinta sekä kotiin että esimerkiksi kahvilaan tai ravintolaan.

Myös Artwoodin valikoimista löytyy rottinkisia baarituoleja ja baarijakkaroita. Verkkokaupasta on ostettavissa valikoitu joukko tuotteita, minkä lisäksi Artwoodin koko mallisto on tilattavissa myymälöidemme kautta.

Edellä mainittujen lisäksi muun muassa Rowicon ja Canettin baarituolit ja baarijakkarat ovat äärimmäisen suosittuja ja tyylikkäitä.

Baarituolit ja baarijakkarat kasvattavat suosiotaan koko ajan, ja sen vuoksi valikoimamme laajenee jatkuvasti. Katso koko valikoimamme ja valitse joukosta omiin tarpeisiisi sopiva baarijakkara tai baarituoli.

Jos et löytänyt verkkokaupasta haluamaasi, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissä on runsaasti esillä ja tilattavissa lisää valikoimaa, ja myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top