Ulkokalusteiden suojat ja pientuotteet

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (6)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (19 kpl)

Ulkokalusteiden suojat pidentävät käyttöikää

Löydät valikoimistamme suojapeitteet niin ulkosohville kuin ruokailuryhmille. Ulkokalusteiden suojat ovat tarpeen suojataksesi pihallasi sijaitsevia kalusteita kulumiselta ja sään aiheuttamilta vaurioilta. Ne auttavat pitämään kalusteet hyvässä kunnossa ja antavat niille pidemmän käyttöiän. Ulkokalusteiden suojilla on myös esteettinen arvo, ja ne voivat parantaa pihaasi ulkonäköä. Suojia on saatavilla erilaisissa malleissa ja väreissä, jotta ne sopivat yhteen pihaasi ja kalusteidesi kanssa. Valitse ulkokalusteidesi suoja huolellisesti ja varmista, että se tarjoaa tarvittavan suojan ja sopii kalusteidesi kokoon. Suojaa ulkokalusteesi ja pidä ne kauniina vuosien ajan ulkokalusteiden suojilla.

Lyhdyt, rahit ja tyynyt puutarhaan

Kesäpihan pientuotteet ovat usein huomaamaton mutta sitäkin tärkeämpi osa kesäpihan sisustusta. Erilaiset ulkolyhdyt, tyynyt, rahit, sohvapöydät, tarjotinpöydät sekä tietenkin puutarhakalusteiden suojat viimeistelevät kesäpihan ja pitävät huolta siitä, että viihtyminen on taattu – mikäpä olisi mukavampaa kuin pakata riippumatto reppuun ja lähteä viettämään kesäistä päivää pihalle, puutarhaan tai vaikkapa puistoon!

Kesäpiha on kokonaisuus, joka kaikki toiminnallisuudet, värimaailmat ja materiaalit kannattaa miettiä yhtenäiseksi. Pientuotteista löydät kaikki tarpeelliset tuotteet, joilla kesäpihan saa viimeisteltyä valmiiksi – mitäpä olisi ulkosohva ilman sohvapöytää tai aurinkovarjo ilman varjon jalkaa, aurinkotuoli ilman pehmustetta tai nojatuoli ilman rahia. Pientuotteiden lisäksi valikoimista löytyvät myös istuintyynyt, riippumatot ja tyynylaatikot. Valikoimissamme on kattavasti erilaisia istuinpehmusteita kesäkalusteille sekä ulkokäyttöön sopivia istuintyynyjä ja koristetyynyjä. Ulkokäyttöön sopivat rahit ovat olleet myös suosittu lisä tuomaan mukavuutta ulkona istuskeluun varsinkin perheen pienimmille.

Ulkokalusteiden suojat ja pientuotteet nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Mikäli ruokailu ulkona terassilla on säännöllinen osa kesäpäivän rutiineja, ruokailua helpottaa pieni mutta käytännöllinen tarjoiluvaunu tai sivupöytä, joihin on kätevä koota tarjottavia ja kuljettaa niitä pation ja keittiön välillä. Sivupöydän kansi toimii kätevänä tarjottimena ja vastaavasti pyörillä varustettu tarjoiluvaunu on helppo työntää ulos ja takaisin sisään vaikka lasti olisi painava.

Tunnelmaa kesäöihin saat ihanilla ulkolyhdyillä. Brafabin kauniit pientuotteet ovat erittäin suosittuja kesäpihan sisustuselementtejä, joilla pihaan saa helposti tyyliä ja ilmettä.

Anna mielikuvituksen virrata ja tutustu verkkokauppamme valikoimaan! Toimitamme kesäpihalle kaikki näppärät pikkulisät, tyynyt, suojat, lyhdyt ja muut kesäpihan pientuotteet. Yhdistä pientuotteet polyrottinkikalusteiden, ulkosohvien, aurinkotuolien ja aurinkovarjojen, terassipöytien ja puutarhapöytien sekä puutarhatuolien, parveketuolien ja ulkotuolien kanssa tyylikkään ajattomaksi kokonaisuudeksi.

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa olla yhteydessä lähimpään myymälään. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään juuri sinulle sopivien tuotteiden löytämisessä.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top