Pyöreät matot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 37 tuotetta

Soma pyöreä matto villasta, puuvillasta vai mikrokuidusta?

Pyöreät matot ovat joka kodin somistus! Pyöreä matto on jo sinällään ihastuttava sisustuselementti, sillä se tuo tilaan leikkisyyttä ja rikkoo huonekalujen tyypillisesti neliskanttisen rakenteen. Pyöreä matto sopii tilaan kuin tilaan, ja pyöreät matot ovat ostettavissa verkkokaupassamme joka koossa ja värissä. Useimmista mattomalleistamme löytyy kokoja sekä pyöreänä että suorakaiteen muotoisena, ja siksi suosittelemme sukeltamaan rohkeasti verkkokauppamme malliston pariin.

Pyöreät matot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

VM Carpet on suomalaisen mattotehtailun ehdotonta aatelia. VM Carpetin valikoimista löytyy pyöreä matto jokaiseen kokoon ja makuun, ja VM Carpetin mallisto uudistuu jatkuvasti: mukaan tulee uusia värejä, materiaaleja ja kokoja, ja VM Carpetin luova osasto kehittää jatkuvasti uusia ideoita, joilla mattomallisto syttyy hehkumaan aina uudelleen.

Pyöreän maton valinnassa kannattaa miettiä huolella maton käyttötarkoitus. Riippuen siitä tuleeko matto esimerkiksi ruokailutilaan, makuuhuoneeseen, eteiseen vai oleskelutiloihin, maton materiaali- sekä värivalinnassa kannattaa huomioida maton huoltoväli ja -tapa. Pyöreän maton säännölliseen riittää huolellinen imurointi sekä tuuletus. Mikäli pyöreä matto kaipaa perusteellisempaa puhdistusta, suosittelemme viemään maton ammattimaiseen kuivapesuun vaurioiden välttämiseksi. Maton pintaa ei saa koskaan hangata.

Pyöreät matot ovat ostettavissa verkkokaupastamme vakiokoossa valmistajan malliston mukaan. Mikäli et löydä verkkokaupastamme mieleistäsi kokonaisuutta, pyöreä matto on tilattavissa myymälästä myös mittatilauskoossa. Myymälöissämme on esillä laaja valikoima pyöreitä mattoja mukaan lukien VM Carpetin matot, ja myymälöissä pääsee tutustumaan myös kaikkien mattojen mallipaloihin eri väreissä ja materiaaleissa.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli kaipaat apua laajemman sisustuksellisen kokonaisuuden suunnittelussa, suosittelemme olemaan yhteydessä sisustussuunnittelijoihimme.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top