Jenkkisängyt

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (8 kpl)

Muhkea, mahtava jenkkisänky

Jenkkisänky on arjen todellista luksusta! Muhkeaan jenkkisänkyyn on ihana kellahtaa pitkän päivän jälkeen. Aito jenkkisänky huokuu pehmeyttä ja lepoa, sillä jenkkisänky on tehty täyttämään vaativimmankin asiakkaan tarpeet. Löydät valikoimastamme jenkkisängyt eri kokoisina ja erityyppisillä patjakokonaisuuksilla. Jenkkisänkyjä on saatavilla joko 160 cm tai 180 cm leveänä joko päädyllä tai ilman. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja valitse omasi!

Jenkkisänkyä valitessa on hyvä ottaa huomioon mm. sängyn koko ja korkeus, materiaalit sekä patjan joustavuus. Jousitus ja sen laatu vaikuttavat merkittävästi siihen, miten hyvin sänky tukee kehon asentoa ja sitä myös siihen, miten hyvin sängyssä rentoutuu ja lepää unen aikana. Jenkkisängyt eroavat runkopatjoista siinä, että runkopatjoista poiketen sängyssä on jousikerroksia vähintään kaksi, joten sänky reagoi kehon liikkeisiin ja tukee sitä parhaalla mahdollisella tavalla läpi yön. Tyypillisesti jenkkisängyissä on laadukas pussijousitus, jolloin jokainen jousi reagoi itsenäisesti kehon pienimpiinkin liikkeisiin. Sänkypaketteihimme sisältyy lisäksi laadukas petauspatja, joka maksimoi nukkumismukavuuden.

Jenkkisängyt nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on sänkyjä, peittoja ja patjoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Jousien määrä vaihtelee tuotteittain ja valmistajittain. Verkkokaupastamme on tilattavissa sekä kotimaisten että ulkomaisten laatubrändien jenkkisänkyjä. Valmistajiamme ovat muun muassa kotimaiset Uness ja ByNiemi sekä virolainen Kamjo ja norjalainen Svane. Lisäksi valikoimissamme on oman KruunuDesign-brändimme sänkyjä, jotka valmistetaan Virossa.

Jos kaipaat sänkyyn vielä lisämukavuutta säädettävyydellä, katso valikoimastamme myös moottorisängyt.

Mikäli kaipaat lisävalikoimaa tai vaikkapa asiantuntija-apua sinulle sopivan jenkkisängyn valitsemiseen, suosittelemme pistäytymään myymälässämme. Myymälöissämme on nähtävillä, testattavissa ja tilattavissa monipuolinen valikoima sänkyjä eri verhoiluilla, ja sänkyasiantuntijamme auttavat sinua juuri parhaiten sopivan sängyn valinnassa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top