Sivupöydät ja konsolipöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 42 tuotetta

Sivupöydät ja konsolipöydät kaikkiin huoneisiin

Sivupöytä tai konsolipöytä on erinomainen lisä esimerkiksi eteiseen, aulaan tai halliin, jossa tilan määrä on rajallinen mutta pöytä välttämätön esimerkiksi avainten tai muiden pienesineiden säilytykseen. Samalla tavoin sivupöytä tai konsolipöytä toimii erinomaisesti peilipöytänä sekä makuuhuoneessa että eteisessä – mahdollisuudet kapean pöydän sijoittamiseen ovat rajattomat!

Konsolipöytä on paitsi kaunis myös käytännöllinen. Useimmissa konsolipöydissä on kapea laatikko, johon on helppo sujauttaa niin kammat, pinnit, puuterit, avaimet samoin kuin erilaiset nupit ja nipsuttimet, joita arjessa tarvitsee vaan joille ei löydy kodista muuta järkevää paikkaa. Konsolipöytä on sekä helppo sijoittaa että käyttää, joten konsolipöytä on arjen todellinen käytännön pelastus – pöydän ansiosta niin kodin kuin auton avaimet ovat aina tallessa!

Sivupöytä on puolestaan oivallinen lisätaso esimerkiksi valaisimille, kirjoille, kukille, kuville, koriste-esineille ja muille kodin pienille sisustuselementeille. Sivupöytiä sommittelemalla ja täydentämällä saa rakennettua kauniita sisustuselementtejä, joiden ansiosta kodin sisustus nousee kokonaan uudelle tasolle. Sivupöytä voi olla myös oivallinen apu juhlia varten, kun vieraita on talossa paljon, ja sekä astioille että tarjottaville tarvitaan tavallista enemmän laskutasoja.

Sivupöydät ja konsolipöydät nopealla toimituksella, parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Tarjoamme tyylikkään, laadukkaan ja kauniin kokoelman sivupöytiä ja konsolipöytiä kotimaisilta ja ulkomaisilta laatubrändeiltä. Tutustu esimerkiksi Rowicon, ByNiemen, Lundbergs Möblerin ja Artwoodin valikoimiin ja täydennä kotisi sisustus tyylikkäällä sivupöydällä tai konsolipöydällä. Usein konsolipöydät ja sivupöydät ovat osa isompaa tuoteperhettä, joten kannattaa tutustua myös sarjan muihin tuotteisiin ja yhdistellä niistä kotiin tyylikkäitä kokonaisuuksia.

Verkkokauppavalikoimamme lisäksi myymälöistämme on tilattavissa lisää sivupöytiä ja konsolipöytiä eri valmistajilta. Myymälöissä on esillä runsaasti mallikappaleita, ja myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top