Uutuudet - matot

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (2 kpl)

Keinokuitumatto vai luonnonkuitumatto?

Valikoimastamme löytyy monipuolisesti mattoja sekä keinokuiduista että luonnonkuiduista. Maton valinta riippuu siitä, millaiseen tilaan matto aiotaan sijoittaa sekä henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista.

Keinokuitumatto valmistetaan synteettisistä materiaaleista, kuten polyesterista, nylonista ja polypropeenista, kun taas luonnonkuitumatto valmistetaan luonnonkuiduista, kuten villasta, silkistä, puuvillasta ja juutista. Keinokuitumatot ovat yleensä edullisempia kuin luonnonkuitumatot, mutta luonnonkuidut ovat yleensä kestävämpiä ja kestävät paremmin aikaa ja kulutusta.

Jos haluat maton, joka kestää pitkään ja on ekologisesti kestävä vaihtoehto, luonnonkuitumatto on hyvä valinta. Luonnonkuitumatot ovat yleensä myös pehmeämpiä ja miellyttävämpiä kävellä. Toisaalta, jos tarvitset maton, joka on helppo puhdistaa ja kestää paremmin kosteutta, keinokuitumatto voi olla parempi vaihtoehto.

Kun arvostat kestävyyttä, ympäristöystävällisyyttä ja pehmeyttä, luonnonkuitumatto voi olla parempi valinta. Jos taas tarvitset helppohoitoisen maton, joka kestää paremmin kosteutta, keinokuitumatto voi olla parempi vaihtoehto. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi!

Laadukkaat matot suomalaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta

Tarjoamme korkealaatuiset matot suomalaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta. Kotimainen VM Carpet valmistaa matot Etelä-Pohjanmaalla Karvalassa. Linie Design ja Roots Living -matot taas valmistetaan Intiassa käsin kutoen. Molemmat valmistajat kiinnittävät erityistä huomiota työoloihin ja eettisyyteen sekä laadukkaisiin ja kestävästi tuotettuihin materiaaleihin.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan verkkokaupassa sekä myymälöissämme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top