Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Peilit, vaasit ja kynttilälyhdyt sisustukseen

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme sisustusesineitä! Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi sisustuselementit, kuten kynttilänjalat, lyhdyt ja koriste-esineet, jotka ovat täydellisiä sisustuksesi viimeistelyyn.

Kynttilänjalat ovat klassisia sisustuselementtejä, jotka luovat tunnelmaa ja kodikkuutta huoneeseen. Meiltä löydät kynttilänjalkoja eri väreissä, kokoisina ja muodoissa, joten voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Olipa kyseessä moderni tai perinteinen sisustus, löydät varmasti meiltä etsimäsi kynttilänjalat.

Lyhdyt ovat myös suosittuja sisustuselementtejä, joita voi käyttää sisällä tai ulkona. Meillä on laaja valikoima lyhtyjä eri väreissä ja materiaaleissa, joten voit löytää sopivan lyhdyn jokaiseen tilaan. Lyhdyt luovat lämpöä ja tunnelmaa huoneeseen, ja voit käyttää niitä myös ulkona pimeällä vuodenajalla.

Koriste-esineet ovat täydellisiä sisustuselementtejä, jotka tuovat persoonallisuutta ja luonnetta huoneeseen. Meiltä löydät kauniita koriste-esineitä eri materiaaleista, kuten keramiikasta, metallista ja puusta. Voit valita pieniä tai suuria koriste-esineitä riippuen siitä, millaisen ilmeen haluat luoda sisustukseesi.

Kun etsit kynttilänjalkoja, lyhtyjä ja koriste-esineitä, löydät kaiken tarvitsemasi meiltä. Meiltä saat laadukkaat sisustuselementit, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin ja luovat kodikkaan ja tunnelmallisen ilmapiirin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja tekemään löytöjä!

Sisustusesineet parhailta brändeiltä

Tarjoamme erilaiset sisustustuotteet eturivin valmistajilta. Brändeihimme kuuluvan muun muassa Richmond, Artwood, Rowico, minkä lisäksi oman KruunuDesign-brändimme alla myydään erilaisia sisustustuotteita kuten esimerkiksi peilejä. Valikoimamme laajenee ja monipuolistuu jatkuvasti, ja mikäli sinulla on vinkata meille jokin kiinnostava tuote, valmistaja tai tuotesarja, laita rohkeasti sähköpostia verkkokauppamme asiakaspalveluun osoitteeseen verkkokauppa@kruunukaluste.fi.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top