Säilytys

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(9)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 325 tuotetta

Täydellinen säilytyskaluste jokaiseen kotiin

Säilytyskaluste tuo järjestystä ja ryhtiä kotiisi. Säilytyskalusteet ovat yksi kodin olennaisimmista ja ensimmäisistä hankinnoista, sillä niiden avulla kodin tavarat, vaatteet ja käyttöesineet saa pidettyä järjestyksessä ja helposti löydettävissä.

Säilytyskalusteet eivät kuitenkaan ole yksinomaan käytännön huonekaluja, vaan niiltä vaaditaan myös tyyliä ja ilmettä. Siksi säilytyskalusteita valmistetaan erilaisiin tarpeisiin, eri kokoisina ja näköisinä. Kruunukalusteen valikoimista löydät laadukkaat säilytyskalusteet kodin erilaisiin säilytystarpeisiin.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia säilytyskalusteita niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta laatubrändeiltä. Säilytyskalusteiden valikoimamme kattaa niin tv-tasot, hyllyt ja vitriinit, kirjahyllyt , kaapit, vitriinit, hyllytarvikkeet, senkit, naulakot kuin lipastot.

Senkit, kaapit ja vitriinit heti varastosta

Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Säilytyskalusteet parhailta brändeiltä

Kruunukalusteen laatubrändeihin kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisia laatukalusteiden toimittajia. Verkkokauppamme säilytyskalusteiden toimittajia ovat Lundbergs Möbler, ByNiemi, Hans K, Rowico, Skovby, Hiipakka ja Canett. Myös oman KruunuDesign-brändimme valikoimista löytyy säilytyskalusteita moniin eri makuihin ja tarpeisiin.

Valikoimissamme on säilytyskalusteiden sarjoja, joista on helppo koota tyylikäs kokonaisuus juuri omaan kotiin sopivaksi. Esimerkiksi Hiipakan Anton, Taiga, Vilja ja Niklas-sarjat ovat alati suosittuja ja ajattomia kalusteita pohjoismaiseen makuun. Samoin Niemen Forte-sarja pitää suosionsa vuosi toisensa jälkeen. KruunuDesignin oma Lina-sarja laajenee ja täydentyy jatkuvasti, ja Rowicolta löytyy monipuolisesti yhteensopivia säilytyskalusteita monista eri tuoteperheistä. Yhdistä esimerkiksi tv-taso, senkki sekä vitriini tai kirjahylly tyyliltään harmoniseksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Olipa tyylisi moderni tai perinteinen, yksinkertainen tai rouhea, vaalea tai tumma, Kruunukalusteen verkkokaupasta löytyy kattava valikoima säilytyskalusteita jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, ei hätää – myymälöissämme on esillä ja tilattavissa lisää laadukkaita säilytyskalusteita, ja myymälöiden henkilökunta palvelee mielellään myös erikoistoiveiden kuten esimerkiksi mittatilaustuotteiden kanssa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top