Rahit, jakkarat ja penkit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 37 tuotetta

Rahit, jakkarat ja penkit jokaiseen tarpeeseen

Rahit, jakkarat ja penkit ovat mukava lisä esimerkiksi olohuoneeseen, eteiseen tai makuuhuoneeseen. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin istahtaa nojatuoliin ja nostaa jalat pehmustetulle rahille pitkän päivän jälkeen! Laatikoilla varustettu penkki on puolestaan paitsi kaunis myös kätevä lisä eteistilaan, sillä se toimii yhtä aikaa sekä säilytystilana että istuimena. Penkillä istuessa kengät on helppo sujauttaa jalkaan, ja sesonkijalkineet saa varastoitua penkin sisään odottelemaan käyttöä.

Kangasrahit ja lattiatyynyt ovat lasten mieleen, ja lastenhuoneeseen penkki on kätevä lisä lelujen ja muiden tarvikkeiden säilytykseen. Samalla tavalla penkki palvelee eteisessä, sillä sinne saa helposti piiloon niin kengät kuin pipot pois pyörimästä eteisen lattialta.

Rahit, jakkarat ja penkit nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Kruunukalusteen verkkokaupasta löytyy rahit, jakkarat ja penkit kaikkiin eri käyttötarkoituksiin. Tarjoamme laadukkaita käytännöllisiä tuotteita huippuvalmistajilta, joihin kuuluvat Canett, Furninova, Cane-line, Eero Saarinen Collection, Artwood, SACKit, Rowico, Hans K, Connubia sekä ByNiemi.

Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Rahit, jakkarat ja penkit ovat ihastuttavan monikäyttöisiä, ja siksi niiden avulla saa viimeisteltyä tilan kuin tilan. Kukapa ei haluaisi kotiinsa kauniita yksityiskohtia, jotka toimivat sekä lisäistuimina että katseenkiinnittäjinä!

Furninovan rahit ovat valloittavia sisustuksen ilopillereitä, joita on saatavilla useissa ko’oissa ja väreissä. Verkkokaupasta on ostettavissa raheja valikoiduilla verhoiluvaihtoehdoilla, ja kaikki Furninovan kangas- ja nahkaverhoilut ovat nähtävissä ja tilattavissa myymälöistämme.

Tutustu Kruunukalusteen monipuoliseen valikoimaan ja rakenna kotiisi näyttävä, yksityiskohtainen kokonaisuus. Tutustu myös muihin piensisustustuotteisiimme kuten esimerkiksi mattoihin ja valaisimiin. Yhdistelemällä rohkeasti värejä ja erilaisia materiaaleja luot kotiisi juuri omannäköistä tunnelmaa!

Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissä on runsaasti esillä ja tilattavissa lisää tuotteita, ja myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top