Uutuudet - sängyt

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset

Takuulla hyvät yöunet laadukkaalla patjalla

Meiltä löydät laadukkaat sängyt, patjat ja peitot, jotka takaavat sinulle hyvät yöunet. Valikoimastamme löydät eri kokoisia ja malleja sängyistä ja patjoista, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Sängyt ovat kodin tärkeimpiä huonekaluja, sillä ne tarjoavat levon ja rentoutumisen. Meiltä löydät sängyt eri kokoluokissa ja malleissa, joten voit valita sopivan sängyn makuuhuoneesi sisustukseen. Sängyt ovat myös laadukkaita ja kestäviä, joten ne tarjoavat mukavan nukkumiskokemuksen pitkään.

Patja on tärkeä sängyn osa, joka vaikuttaa suuresti nukkumiskokemukseen. Meiltä löydät patjat eri kovuuksilla, eri kokoisina ja eri materiaaleissa, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan patjan. Patjat ovat myös kestäviä ja helppohoitoisia, joten ne tarjoavat miellyttävän ja rentouttavan nukkumiskokemuksen pitkään.

Peitot ovat myös tärkeä osa nukkumiskokemusta, sillä ne tarjoavat mukavuutta ja lämpöä nukkujalle. Meiltä löydät muiden muassa Cura of Swedenin ihanat painopeitot ja Laleen torkkupeitot. Myymälöidemme valikoimasta löydät myös muun muassa Lennolin eri kokoiset peitot, joten voit valita sopivan peiton juuri sinun tarpeisiisi.

Kun etsit laadukkaita sänkyjä, patjoja ja peittoja, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi. Meidän laaja valikoima tarjoaa sinulle sopivan vaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Meiltä saat myös nopean kuljetuksen ja helpon palautusmahdollisuuden, joten voit tehdä tilauksesi meiltä huoletta. Tilaa sängyt, patjat ja peitot meiltä ja nuku hyvin joka yö!

Sänky heti varastosta nopealla toimituksella

Valikoimissamme on sänkyjä, peittoja ja patjoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Sänkyä ja patjaa hankkiessa on erityistä syytä panostaa laatuun. Kruunukalusteen valikoimasta löydät laadukkaat sängyt ja sängynrungot, ihanat Unipuu-sängyt, ja kerrossängyt ja parvisängyt, erikokoiset jenkkisängyt, säädettävät moottorisängyt ja runkopatjat. Lisäksi verkkokaupassamme on tarjolla valikoima peittoja ja painopeittoja, joista CURA of Swedenin painopeitot ovat erittäin kysyttyjä.

Laadukas sänky parhailta brändeiltä

Verkkokaupassamme on esillä valikoitu mallisto laadukkaita sänkyjä eri valmistajilta. Svane, Uness, ByNiemi ja Kamjo ovat kaikki valmistajia, joiden käden jälkeen voi luottaa. Valmistajat tarjoavat kaikki tuotteisiinsa useamman vuoden takuun, jonka pituus riippuu valmistajasta. Kamjon ja ByNiemen sängyt valmistetaan Virossa, kun taas Uness on puhtaasti kotimainen sänkytehdas. Svanen sängyt valmistuvat puolestaan Norjassa.

Edellä mainittujen lisäksi vakiomallistossamme on oman KruunuDesign-brändimme Siesta-malliston sängyt, jotka ovat sekä edullisia että laadukkaita. Tuotteet valmistetaan yhteistyökumppanimme tehtaalla Virossa. Siesta-mallisto on vakiintunut osaksi vakiovalikoimaamme siitä syystä, että ne ovat kestäviä ja laadukkaita ja erinomaisen hinta-laatusuhteensa vuoksi pitävät suosionsa vuosi toisensa jälkeen.

Mikäli et löydä verkkokauppamme valikoimista itsellesi sopivaa tuotetta, myymälöissämme on esillä, kokeiltavissa ja tilattavissa monipuolinen valikoima sänkyjä. Sänkyasiantuntijamme etsivät juuri sinulle parhaiten sopivan patjakokonaisuuden.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top