Riippuvalaisimet

Tuo valoa ja tyyliä tilaan! Upeat riippuvalaisimemme tarjoavat näyttävän valaistusratkaisun ja korostavat sisustustasi.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (4)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 97 tuotetta

Riippuvalaisin on kodin kaunein yksityiskohta

Riippuvalaisin on sekä ruokailutilan että olohuoneen tärkein yksityiskohta, sillä se paitsi antaa valoa myös viimeistelee kodin sisustuksen. Laadukas ja tyylikäs riippuvalaisin on ajaton sisustusesine, joka ei kulu katselusta eikä ihailusta, joten kodin yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä kannattaa valita huolella.

Riippuvalaisinta hankkiessa kannattaa tyylin ohella miettiä tarkkaan myös valaisimen käyttötarkoitus: Riittääkö, että valaisin kytkettävissä päälle ja pois, vai pitäisikö valaisimen olla kenties himmennettävissä? Millainen huonekorkeus tilassa on, ja kuinka pitkä ripustusvara valaisimen johdossa ja vaijerissa on? Käykö valaisimeen tavallinen polttimo, vai vaatiiko valaisin kenties designpolttimon kirkkaalla lasilla? Tuleeko valaisin tilaan yksin vai onko se tarkoitus yhdistää muiden samanlaisten tai yhteensopivien valaisinten kanssa?

Nämä ja muut kysymykset ratkaisevat millainen riippuvalaisin huoneeseen kannattaa hankkia.

Riippuvalaisimet nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Verkkokaupassamme on esillä laaja ja monipuolinen valikoima riippuvalaisimia laatubrändeiltä. Valikoimamme laajenee jatkuvasti, ja ihanimmat uutuudet kannattaa käydä tarkistamassa säännöllisesti. Tutustu valikoimaamme, ihastu ja tilaa omasi! Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Tarjoamme riippuvalaisimet kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuvalmistajilta. Secto Design ja Valaisin Grönlund ovat suomalaisen valaisinmuotoilun kärkinimiä, ja etenkin Secto Design on päässyt tuotannollaan jo klassikon asemaan. Secto Designin puiset valaisimet sopivat pelkistetyn tyylinsä ansiosta yhtä lailla niin kotiin kuin julkisiin tiloihin, ja ajaton muotoilu pitää huolen siitä, että riippuvalaisin ei menetä hohtoaan koskaan.

Valaisin Grönlundin riippuvalaisimet sopivat moderniin kotiin, sillä Valaisin Grönlund käyttää yhdistelee muotoja ja materiaaleja kekseliäästi. Selkeys ja linjakkuus huokuu läpi koko Valaisin Grönlundin malliston, ja valaisimet ovat helposti muunneltavissa esimerkiksi polttimovalinnoilla. Valaisin Grönlund tekee useista valaisinmallista kokonaisia sarjoja, joten riippuvalaisinten lisäksi kannattaa tutustu myös esimerkiksi pöytävalaisimiin, seinävalaisimiin ja -lamppuihin samoin kuin lattiavalaisimiin. Kristallivalaisimet ja kristallikruunut ovat Valaisin Grönlundin parhaimmistoa, ja niistä löytyy valinnanvaraa niin klassisen kuin modernin tyylin ystäville.

Tutustu verkkokauppamme riippuvalaisimiin ja valitse omasi. Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa löytämään sopivat riippuvalaisimet juuri sinun tarpeisiisi.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top