Tuolit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(13)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 342 tuotetta

Tuoli toimivaan arkeen

Tuolit ovat toimivan arjen edellytys! Tuoli on paitsi käytännön tarvekalu myös osa sisustusta, joka tekee kodista kutsuvan ja viihtyisän paikan vierailla. Tyylejä ja tuoleja löytyy joka lähtöön, ja löydät verkkokaupastamme niin tuolit, nojatuolit, lepotuolit, mekanismituolit, ruokapöydän tuolit, baarituolit ja baarijakkarat, rahit, jakkarat ja penkit samoin kuin työtuolit ja satulatuolit.

Tarjoamme kaikki tuolit, nojatuolit, lepotuolit, mekanismituolit, ruokapöydän tuolit, baarituolit ja baarijakkarat, rahit, jakkarat ja penkit sekä työtuolit ja satulatuolit erilaisiin tarpeisiin.

Tuolit heti varastosta

Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä. Tutustu verkkokauppamme tuolivalikoimaan ja valitse omasi!

Monipuolisessa valikoimassamme on tarjolla niin käytännöllisiä ruokapöydän tuoleja kestävällä kangasverhoilulla kuin lepotuoleja ja nojatuoleja laadukkailla nahkaverhoiluilla huippuvalmistajilta.

Laadukkaat tuolit parhailta valmistajilta

Merkkejämme ovat muun muassa Rowico, ByNiemi, Bröderna Anderssons, Furninova, Conform, Natuzzi Editions, Natuzzi, Artwood, Eero Saarinen Collection, Canett, Lundbergs Möbler, Hans K, Skovby, Pedro, Connubia, Stressless, BD Möbel, Torkelson ja oma brändimme KruunuDesign.

Valikoimistamme löytyy niin skandinaavisen hillittyjä ruokapöydän tuoleja, ylellisen pehmeitä ja rentouttavia nojatuoleja ja lepotuoleja samoin kuin mekanismituoleja, joissa kelpaa ottaa vaikkapa päiväunet. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla loputtomasti vaativimpaankin makuun. Myös jalkavaihtoehtoja on valmistajasta riippuen useita värejä ja materiaaleja, ja mekanismituoleissa sekä lepotuoleissa jalan mekanismit ovat valittavissa.

Ruokapöydän tuolien valinnassa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota helppohoitoisuuteen. Rowicon ruokapöydän tuolit ovat sekä tyylikkäitä että kestäviä. Furninovan ja Artwoodin valikoimista puolestaan löytyy äärimmäisen tyylikkäitä nojatuoleja hienostuneeseen makuun. Nahkaverhoillusta nojatuolista kiinnostuneen kannattaa tutustu myös Natuzzin ja Natuzzi Editionsin valikoimiin.

Stresslessin, Conformin ja BD Möbelin mallistoissa on tarjolla laadukkaita, nahkaverhoiltuja mekanismituoleja. Kannattaa tutustu myös Bröderna Anderssonsin iki-ihaniin nojatuoleihin, jotka tuovat kodin sisustukseen mukavuutta, tyyliä ja ennen kaikkea lämpöä. Nojatuoli on verhoiltu aidolla lampaankarvalla, joten tuoli on sekä kestävä että kaunis.

Kruunukalusteen verkkokaupassa on ostettavissa monipuolinen valikoima erilaisia tuoleja, ja lisää vaihtoehtoja on tarjolla myymälöissämme. Myymälöissä on nähtävillä, koeistuttavissa ja tilattavissa laaja valikoima erilaisia tuoleja, ja myös kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot ovat nähtävillä. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuolit.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top