Hamppumatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (6 kpl)

Hamppumatto on luonnonystävän valinta

Hamppumatot ovat mielenkiintoinen, luonnonmukainen valinta kodin sisustukseksi. Hamppumatto ilahduttaa rouheudellaan ja rakenteisuudellaan ja tuo kodin sisustukseen kaivattua ilmettä ja särmää. Hamppumatto on oikea valinta sinulle, joka vaadit sisustukselta tyyliä, kestävyyttä, laatua sekä ennen kaikkea luonnonmukaisuutta. Hamppumatto on vahvin tunnettu kasvikuitu, ja hampusta kudottu matto on 100 % luonnollinen.

Hamppumatto sopii yhtä lailla niin oleskelutiloihin kuin esimerkiksi eteiseen. Hamppumatto hylkii luonnostaan likaa ja kosteutta, mikä tekee hamppumatosta erittäin huolettoman hoidettavan. Hamppumaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi ja tamppaus. Hamppumatto on antistaattinen ja hylkii luonnostaa likaa, ja irtoroskat on helppo huiskauttaa matosta ulos. Hamppumatto ei muodosta sähköjännitettä eikä pöly näin ollen keräänny mattoon. Tästä syystä hamppumatto on oivallinen valinta esimerkiksi allergiseen kotiin.

Hamppumatto on perinteisesti letitetty kauniiksi kuvioksi, minkä ansiosta matto on kevytilmeinen ja kestävä. Hampun vahvat kuidut takaavat sen, että matto kestää kulutusta vuosia kovassakin käytössä. Kulutuksenkestonsa ansiosta hamppumatto soveltuu niin oleskelutiloihin kuin esimerkiksi eteiseen.

Roots Livingin kauniit hamppumatot

Verkkokaupassamme on tarjolla valikoima hamppumattoja kotimaisen Roots Livingin kokoelmista. Roots Living on kotimainen mattovalmistaja, jonka toiminnan johtoajatuksena on sosiaalisen ja ympäristövastuun kantaminen läpi koko tuotantoketjun. Roots Livingin kaikki matot suunnitellaan Suomessa ja kudotaan Intiassa vuosisataisella, sukupolvien ketjussa syntyneellä ammattitaidolla. Roots Living kantaa eettisen vastuun toiminnastaan, ja siksi osa kaikista vientituotoista käytetään paikallisen koulun tukemiseen, jotta ympäristön lapset pääsevät kouluun ja saavat mahdollisuuden koulutukseen ja parempiin elinolosuhteisiin tulevaisuudessa.

Verkkokaupan Roots Living -hamppumattojen lisäksi myymälöissämme on mattoja myös muilta valmistajilta. Mattovalikoima vaihtelee myymäläkohtaisesti, ja siksi suosittelemme pistäytymään myymälöissämme ammattitaitoisten myyjiemme pakeilla. Myyjämme auttavat löytämään ja valitsemaan oikeat, tyylikkäät ja tarkoituksen mukaiset hamppumatot ja muut matot juuri sinun tarpeitasi ajatellen.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top